Andreea Bălan și soțul ei au ales numele fetiței din burtică. Solista naște în două săptămâni

andreea_balan_george_burcea.jpg

andreea balan george burcea
Andreea și George o vor cunoaște pe cea de-a două lor fetiță în scurt timp
Foto: captură video

Andreea Bălan este pe ultima sută de metri cu sarcina. Solista a intrat deja în luna a noua și se confruntă cu niște insomnii îngrozitoare. Doarme doar două-trei ore pe noapte, iar dimineața, de la prima oră, fetița ei se arată deja dornică de a-și începe ziua și de a se juca și învăța. În ceea ce privește cel de-al doilea bebe, după lungi discuții cu soțul George Burcea, Andreea a decis cum se va numi a doua lor fetiță.

Prin intermediul vlogului pe care-l realizează pe YouTube, solista și-a dus fanii la ultimul control medical înainte de întâlnirea cu "bebelina", așa cum o alintă pe micuța din burtica, dar a dezvăluit și numele pe care a doua moștenitoare a cuplului Bălan-Burcea îl va purta.

În două săptămâni, fetița va veni pe lume, însă medicul a avertizat-o pe Andreea să stea mai mult în pat în acest timp care i-a rămas până la marea întâlnire. 

Așa cum și primul lor copil are două nume, Ella Maya, Andreea și George au decis să meargă pe același tipar. După ce au cerut ajutorul fanilor în a alege numele, fiecare dintre ei și-a determinat favoritul, nu însă fără a avea discuții aprinse. 

andreea_balan_ella_maya.jpg

andreea balan ella maya
Andreea Bălan și prima ei fetiță, Ella Maya
Foto: arhivă personală

 

"O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Și o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite", a spus, entuziasmată, Andreea Bălan, care și-a păstrat numele de familie după căsătorie. Soțul ei a ales numele Maria, ca un tribut adus bunicii care l-a crescut și care l-a învățat foarte multe lucruri, fără a ști că și pe una dintre bunicile Andreei o cheamă tot Maria.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1