Reacţia spitalului unde Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul cezarienei

spitalul_sanador1.jpg

spitalul sanador
Andreea Bălan a născut prin cezariană la Spitalul Sanador. În timpul operației a suferit un stop cardio-respirator

Andreea Bălan a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă luni, 4 martie, la Spitalul Sanador din Capitală. În timpul operației au apărut însă niște complicații, iar solista a suderit un stop cardio-respirator. Reprezentanții spitalului au declarat, marți, că fost vorba despre un incident obstetrical major, care a fost bine gestionat de echipa medicală, operația fiind considerată ”un succes medical”.

După ce George Burcea, soţul Andreei Bălan (34 de ani) a anunţat că vedeta a făcut un stop cardio-respirator în timpul operație de cezariană, reprezentanții Sanador au făcut, marți dimineață, câteva declarații menite să clarifice situația.

Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente, una la 80.000 nașteri. Din câte știu eu, la Sanador nu au mai fost asemenea situații”, a explicat un reprezentant al spitalului.

Soțul Andreei Bălan a anunțat că artista a făcut stop cardiac

Andreea Bălan a ales să nască prin cezariană, la o clinică privată din Capitală, însă a suferit complicații. În timpul operației, artista a intrat în stop cardio-respirator. George Burcea, soțul cântăreței, a fost cel care a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook: „În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”.

 

Citește și:

Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță. Clara Maria este perfect sănătoasă

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Balan, Sandel Balan, cearta, impacare, emisiune culinara, proiect

    Ziua de 4 martie ar fi trebuit să fie excelentă pentru cuplul format din Andreea Bălan şi George Burcea, care au devenit din nou părinţi de fetiţă, după ce solista a născut la un spital privat din Capitală. Vestea-şoc a venit însă spre seară, din partea lui George Burcea: Andreea Bălan a făcut stop cardiorespirator şi, din fericire, medicii au reuşit s o stabilizeze la timp. Click! a stat de vorbă şi cu tatăl vedetei, Săndel Bălan, care ne-a oferit prima declaraţie despre acest necaz prin care trece familia lui.

  • andreea balan george burcea

    Andreea Bălan este pe ultima sută de metri cu sarcina. Solista a intrat deja în luna a noua și se confruntă cu niște insomnii îngrozitoare. Doarme doar două-trei ore pe noapte, iar dimineața, de la prima oră, fetița ei se arată deja dornică de a-și începe ziua și de a se juca și învăța. În ceea ce privește cel de-al doilea bebe, după lungi discuții cu soțul George Burcea, Andreea a decis cum se va numi a doua lor fetiță.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1