Andreea Bălan, schimbare radicală de look. Nimeni n-a mai văzut-o așa

andreea_balan_2.jpg

andreea balan Andreea Bălan, așa cum n-ai mai văzut-o niciodatăFoto: Facebook
andreea balan, schimbare radicala, look, cantareata, provocatoare, fani, Internet, fotografie, breton, Blonda, sexy, frumoasa, aprecieri
de Carmen Ștefan

Andreea Bălan este una dintre cele mai sexy cântărețe autohtone și nu de puține ori a fost surprinsă în ipostaze provocatoare, lăsând să se vadă uneori mai mult decât ar trebui. Artista surprinde din nou însă, de această dată cu un nou look.

Bretonul este cel mai nou „accesoriu” al vedetei și a schimbat-o radical. Nu este însă unul permanent, ci doar provizoriu, pentru o ședință foto, care însă i-a luat prin surprindere pe fanii cântăreței.

Blondă și îmbrăcată cu o ținută sport, din două piese vestimentare, Andreea Bălan a uimit din nou cu senzualitatea sa debordantă: „Curajul înseamnă să faci treptat câte un pas, realizând apoi că nu există limite”, a adăugat frumoasa cântăreață în descrierea uneia dintre fotografii.

andreea_balan_1.jpg

andreea balan Bretonul, cel mai nou "accesoriu" al Andreei BălanFoto: Facebook

Like-urile și comentariile care exprimă apreciere au curs în cascadă pe contul său de Facebook din partea admiratorilor și toți i-au lăudat noua înfățișare.

andreea balan

Loading...

Citește și