Andreea Bălan scapă şi de ultimul lucru care-o mai leagă de Keo - VIDEO EXCLUSIV

andreea-balan_et_8925.jpg

andreea balan, casa, keo
Solista și-a scos la vânzare vila pe care o împarte cu Keo
Citeste tot despre: 

Vrei să dormi în patul Andreei Bălan? Te costă 200.000 de euro! Solista s-a hotărât recent să-şi scoată la vânzare partea ei de casă, iar Click! a primit pe adresa redacţiei toate detaliile despre imobilul pe care l-a construit împreună cu Keo.

Afară e vopsit gardul, înăuntru-i leopardul! Acest proverb se potriveşte de minune în cazul Andreei Bălan (30 de ani), căci celebra ei vilă din Băneasa îţi ia ochii din exterior, dar în interior nu e deloc aşa cum ţi-ai imagina. Cel puţin aşa susţin persoanele care au vizionat locuinţa, cu intenţia de a o cumpăra.

Din informaţiile primite pe adresa redacţiei, am aflat că artista, plecată acum din nou în America, şi-a scos la vânzare jumătatea de vilă care îi aparţine după “partajul” cu Keo şi speră să obţină 200.000 de euro, adică fix cât a investit.

Casa se vinde cu tot cu mobilă

casa, andreea balan, keoZoom
Foto: Alex Muscaliu

Pe peretele vilei din Băneasa tronează anunţul de vânzare, însoţit de numărul de telefon, la care doritorii pot cere detalii suplimentare. “Casa mi s-a părut mică, nu face în nici un caz 200.000 de euro, cât cere Andreea Bălan pe ea. La parter se află un living de maximum 25 mp, o bucătărie micuţă şi o baie de serviciu. La etaj e un dormitor cu dressingul aferent, o baie şi un birou mic. Nici curtea nu mi s-a părut spaţioasă, are 100 de metri pătraţi cu tot cu partea din faţă şi cu terasa din spate. De Keo nu o separă decât un zid din policarbonat, ridicat în spate. În preţul cerut vor lăsa şi mobila, mai puţin televizoarele, deci cine va cumpăra casa va dormi în patul Andreei Bălan”, ne-a povestit cititorul Click! care a vizionat imobilul. Din păcate, viitorul cumpărător nu va avea norocul să facă grătar în curte cu Keo (36 de ani), pentru că solistul s-a mutat deja de acolo, după despărţirea de Andreea Bălan. El locuieşte acum în casa părinţilor săi din cartierul Aviatorilor, însă în viitorul apropiat intenţionează să-şi cumpere şi el o altă locuinţă. 

 

Vila, terminată în 2014

andreea balan, casa, keoZoom
Andreea s-a iubit 9 ani cu Keo

Mai bine de doi ani s-au chinuit Andreea Bălan și Keo să-și ridice vila de 400.000 de euro și au terminat-o în primăvara asta. Casa a fost construită pe terenul părinților solistului, evaluat la 150.000 de euro, iar pe parcursul lucrărilor s-au mai investit 250.000 de euro. Keo a mai băgat 50.000 de euro, pentru că pusese deja la bătaie terenul, iar solista a completat cu restul de bani, adică 200.000 de euro. Ciudat este că, deși erau împreună, ei au construit casa în sistem duplex, iar după separare au tras și un gard despărțitor între ei.

 

L-a înlocuit pe Keo cu un american!

andreea balan, michaelZoom
Cântăreaţa l-a cunoscut pe Michael acum două luni

La începutul lunii aprilie, vestea că Andreea Bălan şi Keo îşi spun “adio” după 9 ani de relaţie a căzut ca o bombă în showbiz. Atunci, Andreea Bălan anunţa că se desparte de Keo pentru că acesta nu voia să-şi întemeieze o familie. Ulterior, solista a anunţat că motivul real al divorţului a fost Alexandra Pavel (24 de ani), alias Misty, o tânără cântăreaţă, fostă actriţă şi membră a trupei Senzual. În prezent, şi Andreea Bălan are un iubit, chipeşul american Michael, pe care l-a cunoscut în urmă cu două luni, de ziua ei.

loading...
Loading...

Citește și

  • Sexy, talentată şi frumoasă sunt cuvintele care o caracterizează pe Andreea Bălan! Solista are un succes enorm la public, însă nu se mulţumeşte cu atât: vrea să dea lovitura încă o dată. Ca să-şi promoveze o nouă melodie, cântăreaţa a pozat goală, acoperită doar cu bani, în zonele intime.