Andreea Bălan a răbufnit după ce a fost acuzată că şi-a înscenat problemele de sănătate

andreea-balan-spital.jpg

andreea balan spital
Aceasta este poza care i-a înfuriat pe fani
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan s-a externat vineri (8 martie) după patru zile în care a luptat pentru viaţa ei, dar se pare că nici acasă nu are linişte. A explicat în detaliu ce i s-a întâmplat după embolia amniotică ce i-a provocat stop cardio-respirator, dar cârcotaşii i-au sărit în cap că a făcut recalmă unor produse pe Facebook şi i-au reproşat că povestea ei ar fi cusută cu aţă albă. Comentariile acide pe care le-a primit au făcut-o să reacţioneze.

Andreea Bălan (34 de ani) este nevoită să dea în continuare explicaţii. A trecut prin clipe grele, dar nu scapă de critici. Mulţi dintre fanii ei nu înțeleg cum a putut să apară veselă și zâmbitoare după ce a fost la un pas de moarte. În plus, reclamele pe care Andreea Bălan le-a postat pe Facebook după naștere i-a făcut să creadă că solista nu ar fi fost atât de rău cum ar fi susţinut.

Cântăreaţa a fost asaltată de comentarii şi mesaje urâte în care a fost acuzată că și-a înscenat problemele de sănătate pentru a avea parte de atenție din partea presei și pentru a-și promova contractele de imagine. Supărată, artista a răbufnit pe Facebook. 

Ce le transmite Andreea Bălan cârcotaşilor

"Aceasta este o poză făcută la câteva ore după ce mi-am revenit din stopul cardio-respirator și totodată e cu puțin timp înainte să dau interviu la XNS (Antena 1 conform contractului de 7 ani).  

andreea_balan.jpg

andreea balan salon
Andreea Bălan a născut cu mari emoţii cel de-al doilea copil
Foto: arhivă personală

Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gură până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte. Dar din păcate trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură. De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. 

Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta...și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când...", a notat Andreea Bălan.

Artista a semnat câteva contracte de imagine înainte să i se întâmple tragedia, aşa că imediat ce şi-a revenit din stopul cardio-respirator, solista a fost obligată să le respecte, chiar dacă nu prea era în apele ei.

 

 

Citeşte şi:

 

Când va fi externată Andreea Bălan. Cântăreaţa a stat inconştientă 20 de ore

Andreea Bălan, investigaţii complexe pentru a înlătura suspiciunile după stopul cardio-respirator

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan a dezvăluit recent cum s-a desfășurat prima întâlnire dintre George Burcea, partenerul ei de viață, și micuța lor, Clara Maria. După ce a întâmpinat probleme în timpul nașterii prin cezariană și și-a sacrificat viața ca să aducă cea de-a doua fetiță a lor pe lume, cântăreața a ținut să-i mulțumească soțului ei pentru toată susținerea și a explicat cum a reacționat George când și-a cunoscut micuța pentru prima oară, fiind pus sub presiunea stării de sănătate din acel moment a iubitei lui.

  • andreea balan

    Al doilea copil a venit cu mari emoţii pentru Andreea Bălan, care luni era să-şi piardă viaţa din cauza emboliei amniorice, o complicaţie care s-a produs la scurt timp după ce medicul a scos din pântece fetiţa. Artista a intrat în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind imediat aplicate de medici. Din fericire, inima artistei a început din nou să bată, dar 20 de ore Andreea Bălan a fost inconştientă şi intubată. Vineri, înainte să plece din spital, solista a fost supusă unor investigaţii amănunţite pentru a elimina suspiciunile legate de anumite sechele ce s-ar fi putut produce în timpul stopului cardio-respirator.