Andreea Bălan, investigaţii complexe pentru a înlătura suspiciunile după stopul cardio-respirator

andreea_balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan a oferit un interviu din spital colegilor ei de la Antena 1
foto: captură video Antena 1

Andreea Bălan a fost transferată de pe secţia de Terapie Intensivă, unde a stat două zile, la un salon frumos decorat cu baloane şi deşi este optimistă şi cu zâmbetul pe buze, medicii vor să se asigure că artista va pleca acasă fără secehele după stopul cardio-respirator pe care l-a suferit în timpul operaţiei de cezariană de luni seară. Cântăreaţa a fost inconştientă 20 de ore şi a mărturisit că nu-şi mai aminteşte mare lucru din momentul în care medicii au adus-o pe lume pe Clara-Maria şi până când a fost detubată.

Andreea Bălan va fi externată vineri (8 martie) de la spitalul privat unde a născut după o perioadă crâncenă în care s-a luptat pentru viaţa ei. Artista a făcut embolie amniotică, complicaţie severă în urma căreia a suferit un stop cardio-respirator. Pentru că a fost nevoie de resucitare, iar timp de un minut, în care inima ei s-a oprit şi nu a pompat sânge către creier şi celelalte organe, există riscul ca artista să rămână cu leziuni pe viaţă. Ca să se asigure că solista nu va rămâne cu sechele după trauma suferită, medicii au supus-o unui set amplu de analize şi investigaţii medicale.      

"Am făcut două RMN-uri, analize de sânge şi de colagulare. Cele mai importante sunt aceste RMN -uri să se vadă dacă a fost afectat creierul. Au ieşit bine şi chiar dacă nu ar fi ieşit nu vă spun vouă", a glumit Andreea Bălan într-o intervenţie în direct la Xtra Night Show de la Antena 1.

Andreea Bălan alăptează după stopul cardio-respirator 

Fericită că a fentat moartea şi că este una dintre cele 10 procente dintre femeile care supravieţuiesc acestei complicaţii, Andreea Bălan a început să se acomodeze cu fetiţa ei Clara Maria. "Este foarte cuminte. E frumoasă şi are mult păr. A avut 3190 kg la naştere şi a mai luat ceva în greutate. Am şi inceput sa alăptez, abia astăzi ( n.r. joi). Am stat patru nopţi aşa cum am convenit de la început şi mâine mă externez. Medicii mi-au spus că am văzut-o şi că am plâns de fericire când mi-au arătat-o, dar eu nu îmi mai aduc aminte nimic. Doamna doctor îmi închisese operaţia, dar am început să sângerez şi deja eram în stop cardio-respirator, aşa că m-au deschis la loc ca să cureţe tot.  O ruptură uterină este mai greu de reparat. Acum singurele restricţii pe care le am sunt cele privind închiderea tăieturii. Asta va dura probabil 2 luni. Peste 4 luni o să pot să dansez, iar la 6 luni să fac prize cu Petrişor", a completat Andreea Bălan lăsând în continuare loc speculaţiilor potrivit cărora medicii i-ar fi extirpat uterul ca să o salveze. 

 

Citeşte şi:

 

Declarațiile tatălui Andreei Bălan după ce fiica lui a făcut stop cardio-respirator

Andreea Bălan și soțul ei au ales numele fetiței din burtică. Solista naște în două săptămâni

Loading...

Citește și

  • Starea de sănătate a Andreei Bălan este una bună prezent și artista își petrece timpul pe care îl mai are de stat în spital alături de fetița ei, care a reușit să îi redea zâmbetul pe buze. Cântăreața a publicat în mediul online o imagine adorabilă alături de cea mică și a dezvăluit și câteva detalii despre Clara Maria.

  • spitalul sanador

    Andreea Bălan a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă luni, 4 martie, la Spitalul Sanador din Capitală. În timpul operației au apărut însă niște complicații, iar solista a suderit un stop cardio-respirator. Reprezentanții spitalului au declarat, marți, că fost vorba despre un incident obstetrical major, care a fost bine gestionat de echipa medicală, operația fiind considerată ”un succes medical”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1