Când va fi externată Andreea Bălan. Cântăreaţa a stat inconştientă 20 de ore

andreea_balan_george_burcea.jpg

andreea balan george burcea
Andreea Bălan şi-a speriat rău soţul
Foto: arhivă personală

Andeea Bălan a depăşit perioada critică după stopul cardio-respirator pe care l-a suferit luni (4 martie) în timpul operaţiei de cezariană. Artista a fost detubată, iar miercuri a fost trasferată de la secţia de Terapie Intensivă într-un salon al clinicii private unde a născut şi a putut să-şi strângă fetiţa în braţe. După 20 de ore în care a fost inconştientă şi le-a dat emoţii mari soţului, părinţilor şi fanilor, Andreea Bălan şi-a revenit şi a vorbit despre externare.

Andreea Bălan a trecut pe lângă moarte. Artista se numără printre cele 10 procente dintre femeile care supravieţuiesc în urma emboliei cu lichid amniotic, complicaţie pe care cântăreaţa a suferit-o imediat ce micuţa ei Clara-Maria a venit pe lume. Medicii i-au arătat copilul, dar la scurt timp vedeta a intrat în stop cardio-respirator din cauza lichidului amniotic care a trecut în sânge.      

"Se poate întâmpla şi la naşteri naturale şi chiar înainte să naşti. Doamna doctor mi-a povestit că o gravidă a păţit acest lucru când a intrat în travaliu. Copilul a murit, iar mama a fost salvată după ce i s-a scos uterul. Nu e vorba de cezariană aici, ci de rupturile uterine şi cum ajunge acel lichid în sânge. Recuperarea este la fel în cazul meu, la fel ca la cealaltă sarcină, pentru că au curăţat tot. Mi-au făcut transfuzii. Mai stau 2-3 zile în spital, iar apoi acasă trebuie să am grijă să mi se închidă tăietura de la operaţie. Voi putea după o lună şi jumatate-două să dansez din nou, iar după patru sa fac prize", a spus Andreea Bălan într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Soţul Andreei Bălan a fost în stare de şoc

Artista a susținut că s-a aflat mult timp în stare de inconștiență și nu își mai amintește aproape nimic, chiar dacă familia susține că a stat de vorbă cu ea.„Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce.

La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici (la acel spital n.r). Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. O asistentă a ieşit şi i-a arătat fetiţa, apoi l-au luat de acolo să nu vadă manevrele de resuscitare. La un moment doctorii i-au spus că sunt intubată şi mă aflu într-o situaţie critică. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. A fost în stare de şoc. Astăzi (n.r. miercuri) s-a liniştit total, pentru că m-a văzut că sunt lucidă şi coerentă. I-a fost teamă, că poate rămân cu sechele, pentru că zilele trecute deliram", a mai spus artista. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1