Andreea Bălan a petrecut în familie de ziua ei

12-13-vedete-2-col-andreea-balan.jpg

Cântăreaţa a împlinit 34 de ani

Solista Andreea Bălan a împlinit 34 de ani pe 23 iunie şi şi-a început ziua aniversară cum nu se poate mai frumos: cu mesaje de la cei dragi, soţul actor George Burcea şi fiica lor, Ella, care în octombrie va împlini 2 anişori.

„Am avut vise şi am crezut în ele. Nu ştiam calea, dar am ştiut destinaţia, iar viaţa m-a adus să fiu fericită şi împlinită alături de familia mea. Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase”, a scris Andreea pe pagina ei de Instagram, în dreptul imaginii cu familia ei. Tot acolo ne-a arătat şi două torturi superbe, pe care le-a primit de la echipa emisiunii “Agentul VIP” şi de la copiii de la “SOS Satele Copiilor”. 

În ultima perioadă, de când e mamă şi soţie, viaţa solistei s-a schimbat radical, însă Andreea nu şi-a abandonat nici proiectele în muzică, televiziune sau vlogging.

loading...
Loading...

Citește și

  • Eșecul trupei ”The Humans”, la semifinala Eurovision din Portugalia, i-a ațâtat pe artiștii noștri. După ce Andreea Bălan (33 de ani) a declarat că ea nu ar participa la această competiție, pe motiv că e doar pierdere de vreme, Horia Moculescu (81 de ani) îi dă o replică acidă.

  • Bustul Andreei Bălan (33 de ani) încinge și acum imaginația fanilor, căci solista n-a fost prea generoasă cu pictorialele sexy și nu a arătat tot, așa cum a făcut fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu. A pozat și ea pe vremuri în Playboy, însă în lenjerie intimă, acoperind părțile esențiale.