Andreea Bălan a dezvăluit sexul copilului chiar de ziua ei

Andreea Bălan

Andreea Bălan a devenit mamă la începutul lunii octombrie
foto: arhivă personală

Vestea că Andreea Bălan este însărcinată a bucurat multă lume, dar cea mai fericită a fost chiar graviduța. Chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani, joi, 23 iunie, cântăreața a dezvăluit și sexul copilului pe care îl așteaptă cu actorul George Burcea.

"Mă apropii de șase luni, într-o săptămână voi intra în șase luni. Azi m-am îmbrăcat în roz, am pantofi roz, șuvițe roz, iar toate astea dintr-un motiv bun. Vom avea o fetiță! Sunt foarte fericită că vom avea o fetiță. Aș fi vrut și un băiețel, dar abia aștept să o am pe ea, deja am multe rochițe. Mama mea este cea mai fericită. Ea va veni să ne ajute, căci și eu, dar și George suntem ocupați cu proiecte", a povestit Andreea Bălan la "Acces Direct", joi, 23 iunie.

andrreea.jpg

andreea balan
Andreea s-a îmbrăcat în roz dintr-un motiv bun
Foto: captură Acces Direct

 

Artista și iubitul ei au aflat marea veste acum câteva zile, când au mers la ecografia 3D, unde au și văzut toate detaliile micuței lor, de la degețele și până la năsuc. Momentul a fost unul emoționat, cei doi părinți nu au plâns ca la prima ecografie, dar nici nu au rămas cu ochii uscați.

Cu privire la numele pe care îl va purta micuța, Andreea și George nu s-au hotărât, dar solista a mărturisit că fetița va avea două prenume: unul de sfânt și "un nume mai special, un nume de scenă. Poate va fi artistă. Noi o să-i îndrumăm pașii spre partea artistică, dar ea va alege ce să facă. Nu o să o împing spre asta, dar ne-ar plăcea să fie cântăreață sau actriță."

andreea1.jpg

andreea balan
Andreea mai urcă pe scenă până în august
Foto: captură Acces Direct

 

Concertele o mențin pe Bălanca foarte ocupată. Are evenimente până în luna august, dar după naștere vrea să se întoarcă pe scenă într-un timp record. "O să nasc la jumătatea lui octombrie și în noiembrie vreau să mă întorc, am deja programate concerte chiar și de Revelion", a declarat vedeta la "Acces Direct". Deși nu ai zice, Andreea este o gurmandă, dar reușește să-și mențină silueta cu mult dans, dar și datorită genelor bune. A luat doar patru kilograme, ceea ce este foarte puțin pentru o graviduță care în doar o săptămână intră în a șasea lună de sarcină. Poftește la salată de vinete și la ardei copți, pe care mama ei i le treimite deseori de la Ploiești la București.

Andreea și iubitul ei sunt împreună de un an

andreea_balan_george_burcea_1.jpg

andreea balan george burcea
Andreea și George formează un cuplu din iulie 2015
Foto: arhivă personală

 

Andreea și George se cunosc din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al artistei. În clip, George interpretează rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Vedetele formează un cuplu din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relația abia o lună mai târziu.

Loading...

Citește și