Andreea Bălan, cu sfârcul la vedere? Cum a făcut-o de râs presa britanică

andreea_balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan (32 de ani)

Numele Andreei Bălan (32 de ani) a ajuns în presa britanică, și nu într-un articol care îi promovează concertele sau melodiile. „Star-pop suferă o gafă vestimentară rușinoasă în direct – dar nu își dă seama că este descoperită”, titrează publicația The Mirror.

„Cântăreața română Andreea Bălan cânta la televizor în timpul unei emisiuni de maximă audiență când maioul a trădat-o”, scrie The Mirror. Jurnaliștii britanicii scriu că vedeta noastră ar fi rămas cu sfârcul la vedere în timp ce dansa pe ritmurile melodiei „Habibi”.

 Totuși, în articol este atașat un videoclip din emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, „Un Show Păcătos”, în care apare iubita lui Luis Lazarus, Andreea Lazăr, cântând și dansând într-o costumație sexy alături de echipa ei.

„Andreea Bălan nu a conștientizat deloc gafa până la sfârșitul melodiei”, au mai scris britanicii. Cel mai probabil, confuzia a venit din cauza faptului că în partea sus a ecranului apărea informația „Imediat: Andreea Bălan, demonstrație incredibilă”.

gafa_the_mirror_andreaa_balan.jpg

gafa the mirror andreea balan
The Mirror a gafat din cauza informației plasate în partea de sus a ecranului
foto: captură video

andreea_balan0.jpg

andreea balan
Andreea Bălan (31 de ani) a făcut spectacol pe scena Media Music Awards
foto: Captură Video MMA
Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan george burcea

    Andreea Bălan (32 de ani) și iubitul vedetei, George Burcea (28 de ani), sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți duminică, 9 octombrie. Micuța Ella a primit, la naștere, din partea medicilor, nota zece cu felicitări.

  • andreea balan a nascut

    Andreea Bălan a devenit pentru prima dată mămică, duminică (9 octoembrie). Cu emoţii mari, cântăreaţa s-a internat la clinica privată încă de la primele ore ale dimineţii şi a ţinut totul secret. Solista este însoţită de iubitul ei, actorul George Burcea.

  • andreea balan maternitate externare bebelus

    Andreea Bălan a devenit pentru prima dată mămică duminica trecută (9 octombrie) şi până vineri nu a părăsit maternitatea. Artista a vrut să plece acasă cu lecţiile făcute ca să fie sigură cu nu va avea probleme cu bebeluşul. Solista şi iubitul ei, actorul George Burcea, sunt extrem de fericiţi de când în viaţa lor a apărut micuţa Ella.

  • Andreea Bălan a devenit mămică duminica trecută, iar peste câteva zile va părăsi maternitatea. Solista va fi ajutată, cu micuţa Ella, atât de iubitul ei, George Burcea, cât şi de Valeria, mama Andreei, care şi-a mutat reşedinţa de la Ploieşti, la Bucureşti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1