Andreea Bălan, cu nașul Aurelian Temișan la biserică

12-5.jpg

Andreea, alături de soț, de cele două copile și de părinții spirituali, însoţiţi de fiică

Andreea Bălan (35 ani) și soțul ei, actorul George Burcea (31 de ani), au fost duminică la biserică împreună cu nașii lor de cununie, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

”Ne petrecem duminica cu nașii noștri dragi Aurelian Temișan și Monica Davidescu și mai devreme am fost la biserica la care ne-am căsătorit pentru ca Ella și Clara să fie împărtășite și miruite. Duminică frumoasă și în familie vă dorim!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu tot familionul, realizată în lăcașul de cult.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete, Ella Maya (3 ani) și Clara Maria (8 luni), care au devenit foarte apropiate încă din prima clipă. Andreea a împărtășit, de-a lungul timpului, mai multe momente cu micuțele, drăgălășenia celor două fetițe înduioșând inimile fanilor. Monica și Temi sunt și ei părinții unei fetițe superbe, Dora, care a împlinit 8 ani. Puștoaica a moștenit talentul artistic al celebrilor săi părinți, fiind atrasă, deopotrivă, atât de teatru, cât și de muzică.

Loading...