Andreea Bălan are planuri importante de sărbători: "De la iarna asta am multe așteptări"

balan.jpg

Andreea Bălan,
Andreea Bălan va petrece Crăciunul în familie
Foto Instagram

Andreea Bălan a mărturisit că la finalul fiecărui an își face planurile pentru următorul, aceasta își dorește să meargă în Jamaica în anul 2018.

Artista și-a lansat de curând o piesă de Crăciun intitulată "Fantezia de iarnă", după care a declarat că i s-au îndeplinit și ei toate fanteziile și că are multe așteptări de la iarna de anul acesta. 

"Mi s-au împlinit toate fanteziile. De la iarna asta am multe alteptări. Ella are un an şi două luni deja, merge, e foarte energică. Nu o să facem brad, o să facem unul mic, suspendat. Dar o să vină Moş Crăciun. Până atunci am cântări, de Crăciun stau acasă cu familia, iar de Revelion cânt, după care, în ianuarie, plecăm în vacanţă. Din doi în doi ani îmi fac o listă cu ce vreau să fac.  Mergem în croazieră în Miami. Abia aştept! Am o listă pe doi ani, asta e nouă. Mergem în Jamaica.", a dezvăluit Andreea Bălan pentru Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și

  • Când a apărut cuplul Andre, „Andrelele” cum vi se spunea, am crezut că veţi rupe lumea în două. Şi, o vreme, chiar aşa a fost, aţi pârjolit, aţi făcut primprejur tabula rasa, aţi lăsat o vreme loc gol ca valahul înainte de a pleca în bejenie din faţa invaziilor barbare.

  • andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea

    E oficial! Andreea Bălan s-a despărţit cu totul de trecut, căci în acest moment nu mai are nimic de împărţit cu Keo, fostul ei iubit. Casa cu bucluc, care i-a mai ţinut legaţi o vreme bună, după separarea din aprilie 2014, are acum un singur proprietar. Andreea a făcut “partajul” şi l-a despăgubit pe Keo cu o sumă uriaşă pentru partea lui de vilă.