Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ. Soțul ei nu a mai venit în țară

andreea_antonescu_a_vorbit_despre_divort_1.jpg

Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ. Soțul ei nu a mai venit în țară
Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ. Soțul ei nu a mai venit în țară

Cântăreaţa s-a reîntors, de câţiva ani, în România. Aceasta se află aici împreună cu fiica ei, Sienna. Din păcate, soţul ei nu este în ţară, cin în America. Zvonurile au circulat rapid şi susţin că vor divorţa. Aşa că Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ!

Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ

După ce s-a restabilit în România doar cu fiica ei, de câţiva ani, cârcotaşii susţin că cei doi ar divorţa. Sătulă să tot răspundă la această întrebare, Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ... Încă o dată!

„Există zvonuri în continuare despre divorţul meu şi, după 4 ani de zile, la aceeaşi întrebare răspund fără un fundament. Eu şi soţul meu avem o relaţie la distanţă, el fiind încă în America, acolo unde lucrează.

Sunt superdeschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînţeles că îi spun că există şi părţi negative, că diferenţa dintre noi în primul rând e vârsta, că sunt mult mai experimentată decât ea…

De multe ori mă înţelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în „papucii” părinţilor mei şi ştiu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită”, a declarat vedeta.

Află pe clickpentrufemei.ro dacă divorțează sau nu!

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, planuri de viitor: "Copiii vor veni"

Anca Serea s-a îngrăşat. Câte kg a luat la această sarcină

 

 

 

Loading...

Citește și