Andreea Antonescu, jurizată de fina Andreea Bălan la «Te cunosc de undeva»

12-13-vedete-andreea-balan-antonescu-fb1.jpg

Trupa André
Andreea Antonescu și Andreea Bălan, cândva în topuri cu trupa André, vor să ridice audiența postului Antena 1

Filmările pentru noul sezon al show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva” (Antena 1) vor începe în curând.

Alături de Carmen, fiica manelistului Adi Minune, Viorica şi Margherita din Clejani va concura și Andreea Antonescu (32 de ani), fosta colegă din trupa André a  juratei Andreei Bălan (31 de ani), care o va puncta, probabil, mai cu milă, în urma prestației.

Cele două s-au și înrudit acum patru ani, când Bălanca i-a botezat fiica, pe Sienna. Antoneasca a mai prins însă și alte contracte cu acest post tv, care îi vor rotunji veniturile cu 10.000 de euro.

Ea se va arunca în cap la concursul estival ”Splash! Vedete la apă!”, filmat la  Bazinul Olimpic din Bacău, iar din primăvară va face parte din alt show.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea antonescu sex avion

    Provocată să răspundă la câteva întrebări fulger, Andreea Antonescu a făcut dezăluiri fără perdea. Cântăreaţa a fost invitată la o emisiune tv unde a recunoscut că a făcut sex la înălţime şi a purtat cătuşe, doar ea ştie dacă în timpul unei partide de amor nebun sau cu altă ocazie.

  • antonescu antonescu, amenda, apel fals la 112, sechestrata, iasi

    În timp ce gurile rele anunţă că mariajul Andreei Antonescu cu Traian Spak este pe butuci, iar divorţul este foarte aproape, artista s-a hotărât să rupă tăcerea. Ea a povestit că nu poartă verighetă pentru că nu este căsătorită religios.