Andreea Antonescu, departe de iubire. Cum luptă vedeta cu distanţa dintre ea şi soţul ei VIDEO EXCLUSIV

antonescu_la_click.jpg

Cântăreaţa a acordat un interviu exclusiv emisiunii Click! de la Prima Tv
Cântăreaţa a acordat un interviu exclusiv emisiunii Click! de la Prima Tv
Foto Facebook

Cântăreaţa trăieşte în aceste clipe o iubire la distanţă deoarece soţul ei Traian trăieşte în Statele Unite de anul trecut, iar ea se află în România pentru diverse proiecte pe perioada verii. Chiar dacă distanţa este mare, tehnologia face posibilă revederea zilnică a celor doi. Andreea a vorbit în exclusivitate într-un interviu acordat emisiunii Click! de la Prima Tv despre această problemă.

Traian, soţul Andreei Antonescu locuieşte de mai bine de un an în Statele Unite unde are diverse afaceri, unele fiind în colaborare cu milionarul Nick Rădoi. Andreea a dezvăluit cum reuşeşte să se lupte cu distanţa dintre ei şi cum se menţine o căsnicie de durată şi fericită. "Cu Traian am foarte mare noroc pentru că este un om înţelegător şi foarte bun şi care indiferent de situaţie pune pe primul loc fericirea mea şi a copilului. Nu este genul de om care să cârcotească sau să se pună în calea fericirii mele. A fost de acord să vin în România pentru a-mi finaliza unele proiecte şi spectacole. Nu este egoist şi îşi doreşte să fiu fericită. Este foarte greu seara fără el, pentru că nu este lângă mine".

clipboard16.jpg

Andreea Antonescu a vorbit despre greutăţile pe care le implică o căsnicie la distanţă
Andreea Antonescu a vorbit despre greutăţile pe care le implică o căsnicie la distanţă
Foto Click! de la Prima Tv

Cariera ei este foarte importantă, iar susţinerea soţului este singurul lucru de care Andreea are nevoie din partea lui. "Eu îmi doresc cariera mea şi nu o să renunţ niciodată la ea. El înţelege acest lucru, mă sprijină şi asta din punctul meu de vedere este cea mai mare dovadă de dragoste. Acum trebuie să stea acolo şi eu aici", a declarat Andreea Antonescu.

 

Loading...

Citește și