Andra a pus la muncă 250 de persoane pentru show-urile ei

12-13-vedete-andra-1.jpg

Andra, perfecţionistă de fel, repetă ore întregi, pentru ca show-ul să iasă bine

Emoţii mari, în acest weekend, pentru Andra, inclusă şi ea în rândul vedetelor abonate la spectacolele de anvergură de la Sala Palatului. Pentru fanii ei, care au cumpărat toate cele peste 12.000 de bilete, solista de top a pregătit în minuţiozitate show-ul la care lucrează alături de o armată de sunetişti, dansatori şi muzicieni.

„Iubirea schimbă tot” pentru Andra (30 de ani) căci, din dragoste pentru admiratorii ei, solista susţine primul show la Sala Palatului, programat pe 24, 25 şi 26 februarie, de la ora 20.00.  Pentru ca acest proiect să devină realitate a fost nevoie de o echipă extinsă de specialişti. 

Mai exact, peste 250 de persoane  au muncit zi lumină, fiecare pe domeniul lui, ca spectacolul să prindă contur exact aşa cum şi-a dorit artista. Montarea scenei se realizează în două zile şi două nopţi, iar echipamentele au fost aduse cu 10 TIR-uri. Artista şi echipa ei au dorit să apeleze la cea mai nouă şi dezvoltată aparatură de sunet şi de lumini, tehnologie de care beneficiază doar marii artişti de peste hotare. De exemplu, ea va avea la concert mixerul DiGiCo SD7, folosit inclusiv de Beyonce. Echipa de sunet a Andrei va folosi două astfel de mixere de ultimă generaţie pentru ca vocea ei şi toate instrumentele live ale band-ului şi ale orchestrei să sune impecabil şi să ajungă la urechile spectatorilor într-un balans perfect oriunde s-ar afla în sală. 

Zoom
Acesta este afişul spectacolului Andrei

Reporterii Click! au aflat că nu orice artist poate apela la această tehnologie, echipa muzicală de peste hotare acceptând colaborarea cu solista din România abia după ce a analizat în detaliu cariera şi potenţialul ei artistic. În plus, pe scenă vor fi amplasare ecrane LED imense, model lansat la începutul acestui an. Va fi pentru prima dată când această inovaţie tehnologică e inclusă într-o producţie live a unei cântăreţe de pe la noi. De altfel, Andra a reuşit performanţa de a fi primul artist român cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out (bilete vândute deja, la preţuri cuprinse între 70 şi 250 de lei). 12.000 de fani de pe întreg teritoriul ţării, dar şi de peste hotare, vor sosi la mult-aşteptatele reprezentaţii ale ei. 

Apropiaţii Andrei susţin că s-au vândut bilete inclusiv în Spania, Germania şi în Italia. Concertele live vor dura fiecare câte două ore şi jumătate. Dar vineri, când va avea primul spectacol, pe Andra o veţi vedea şi la PRO TV,  în juriul show-ului „Românii au talent”, iar duminică, tot în juriu, la „Vocea României Junior”. Bineînţeles, ambele emisiuni au fost filmate de artistă în avans. 

Zoom
Zeci de muzicieni, sunetişti şi instrumentişti au pus umărul la producţia muzicală

 

Şi Delia repetă de zor pentru «Psihedelia»!

Între concerte, filmările pentru “iUmor” şi înregistrări, şi Delia (35 de ani) se pregăteşte pentru “Psihedelia”, concertele pe care le va susţine pe 4, 5 şi 6 martie. După ce anul trecut a reuşit performanţa de a susţine un concert altfel, “Delia’s Winter Wonderland”, cu bilete cuprinse între 490 şi 690 de lei, Delia are parte de o nouă încercare la care repetă, alături de o echipă numeroasă, de peste 250 de oameni, de la muzicieni, la tehnicieni şi dansatori: “Muncesc de câteva luni pentru acest spectacol”, a spus ea.

 

loading...
Loading...

Citește și