Andra a lămurit care a fost surpriza de ziua ei: „M-a sunat Robbie Williams...”

andra.jpg

andra
Andra Măruță a explicat care a fost de fapt surpriza de ziua ei
Foto: Facebook

Andra Măruță a împlinit pe 24 august 31 de ani, iar soțul său, Cătălin, i-a făcut o mare surpriză, ducând-o la un concert al lui Robbie Williams în Budapesta. După ce a revenit din vacanță, cântăreața a lămurit cum s-a întâmplat de fapt că celebrul artist i-a cântat „La mulți ani”.

La câteva zile după ce Andra a revenit din vacanță, a transmis pe contul său de Facebook că totul a fost înțeles greșit de fanii de pe rețelele de socializare, dar și de tabloide, care au preluat informația. A fost doar o coincidență faptul că Robbie Williams a cântat „Happy Birthday” în timpul concertului, dar recunoaște că a fost un moment extraordinar și s-a distrat de minune de gluma lansată pe Instagram:

„Dragi prieteni, am tot zburat zilele astea, am avut concerte în țară, abia am ajuns cu picioarele pe pământ, nainte să apară titluri ca «Andra are aripi și motor». Vreau să menționez că mă refer la zburat ca la călătorit cu avionul, da? M-a sunat Robbie Williams să îmi spună că după ce mi-a cântat «La mulți ani», ar vrea să îmi trimită și un cadou și nu știe adresa. GLUMESC! Nu m-a sunat, mi-a scris pe Whatsapp! GLUMESC! GLUMESC!”

andra_m.jpg

andra
Totul a fost o coincidență, dar tot rămâne o surpriză minunată
Foto: Facebook

„Să vă explic: de ziua mea, am fost la concertul lui și mi s-a părut super tare că s-a nimerit să cânte «Happy birthday». Am și filmat ș am pus pe Insta (Instagram, n.r.) cu mai multe smileys. și acum mi se pare o glumă bună, recunosc! Dacă mi-ar fi cântat pe bune mie, aș fi filmat cu trei camere, nu cu un telefon și aș fi trimis un comunicat de presă! Se pare că unii n-au înțeles gluma, deși era suficient să dai click pe video ca să vezi că nu mi-a cântat mie, iar alții chiar cred că eu voiam să păcălesc lumea.”

„Macron mi-a zis la un ecler că nu are sens să mă supăr, dar eu chiar am pus suflet. GLUMESC. Da, nu mănânc ecler pentru că sunt la dietă!”, a scris sarcastică Andra pe rețeaua de socializare.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1