Andra Gogan joacă într-un nou serial cu adolescenţi

Andra Gogan ( 20 de ani), care a dublat vocea personajelor Disney, le-a pregătit fanilor ei noi surprize, inclusiv serialul „Popular High School”.: „Serialul a început acum 2 ani, fiind primul de pe Youtube, pentru copii şi adolescenţi.

 

Andra şi Răzvan au început totul dintr-o joacă, cu un scenariu scris în taxi, fiind adaptat din mers, căci mulți dintre colegi s-au mai răzgândit. Totul, pe parcurs, s-a transformat într-un lucru serios, cu un scenariu făcut ca la carte de o persoană care ştie ce face (Bogdan Iancu), actori profesionişti aleşi prin casting. Filmările sunt făcute de Mihai Laz care are un CV impresionant şi cu echipament de filmare profesionist”, ne-au povestit părinţii celor doi frați Gogan. Sezonul acesta a început vineri, de la ora 20.00, şi poate fi văzut pe canalul de Youtube al Andrei Gogan. Tânăra a avut parte şi de o lansare ca la Hollywood la Cinema City din Afi Palace. Andra, care este studentă la ASE, are un program încărcat, ea participând la cursuri de dans și de muzică, pe lângă munca la reclame și la seriale tv. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andra Gogan, Doctorita Plusica, Printesa Sofia, vocea Disney, seriale de desene animate

    Cântă, dansează, face dublaje sau coregrafii, filmează reclame şi multe seriale pe YouTube, pentru adolescenţi. Este vorba despre Andra Gogan, puştoaica cu care au crescut generaţii de copii şi care, pe 17 aprilie, a împlinit 20 de ani.

  • Ariana Grande, Andra Gogan, atac terorist Manchester, schimbare de look, vocea Disney

    Andra Gogan, idolul tinerilor din România, vedetă Disney, cea care dă glas personajelor Prinţesa Sofia şi Doctoriţa Pluşica, a acceptat provocarea primită de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Andra s-a transformat pentru o zi în vedetă internaţională Disney pe care o admira atât de mult, Ariana Grande.