Andra, dezvăluiri din culisele "Românii au talent". Ce e nevoită să facă solista!

andra_si_mihaela.jpg

Andra, Mihaela Radulescu, Florin Calinescu, Andi Moisescu, Romanii au talent, PRO TV, culise, concert
Andra și Mihaela Rădulescu se distrează mult în culise
foto: PRO TV

A început numărătoarea inversă până când cel de-al șaptelea sezon al show-ului "Românii au talent" va debuta la PRO TV. Emisiunea jurizată de Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu va fi difuzată în februarie, însă până atunci, Click! te invită să tragi cu ochiul în culise.

Luna februarie va fi plină de adrenalină pentru Andra (30 de ani). Pe micul ecran o vom vedea la PRO TV, la "Românii au talent", iar live o vom asculta trei zile, pe 24,25 și 26 februarie, la Sala Palatului, în concertul "Iubirea schimbă tot". Până atunci, solista ne-a povestit, de-a fir a păr, cum arată o zi petrecută la preselecțiile "Românii au talent".

„Atunci când avem preselecții, fiecare zi începe dimineața devreme. Suntem matinali, pentru că avem o zi grea în față. Cu o zi sau două înainte de preselecții, avem o ședință cu colegii din echipa de producție, care ne pun în temă cu programul de filmare. Dacă ne ducem în alt oraș, aflăm unde vom fi cazați, stabilim și niște ore de întâlnire, ne spun cam câți concurenți vom vedea, dacă sunt momente în care trebuie să așteptăm instalarea unei scenografii speciale. Aflăm lucruri generale, care țin de organizare. Totuși, nu aflăm niciodată cine va urca pe scenă, în ce ordine și ce vor face concurenții. Elementul de surpriză e foarte important: noi chiar vedem și auzim prima oară concurentul atunci când urcă pe scenă. Eu nu sunt o bună actriță, dacă aș ști dinainte ce voi vedea, cred că s-ar vedea în reacția mea", ne-a povestit solista.

Andra, Mihaela Radulescu, Florin Calinescu, Andi Moisescu, Romanii au talent, PRO TV, culise, concert

"Înainte de filmări, eu ma întâlnesc cu stilistele mele, mă îmbrac în ceea ce stabilim, stau cuminte de fiecare dată pentru make-up și păr. Fiecare jurat are cabina lui și se pregătește înainte de fiecare show. Ca să treacă timpul mai repede în pauze, vorbesc la telefon cu soțul meu, iar cu un apel video îi văd pe David și pe Eva. Mi-e tot timpul dor de ei. Uneori îmi fac o poză și o postez pe Facebook sau Instagram. Până e toata lumea gata, mai facem glume, râdem mult împreună și mâncăm împreună, de fiecare dată. Toți colegii mei sunt binedispuți mereu și îmi dau din energia lor pozitivă. Când suntem gata de filmare, ne așezăm la pupitru și așteptăm să fim uimiți de concurenți. Timpul zboară, uneori trecem de miezul nopții și încă mai așteptăm concurenți să intre pe scenă. Nu resimt oboseala, deși uneori e greu să treci de la o stare la alta: când te emoționezi până la lacrimi, când îți vine să te ridici și să dansezi! Din experiența asta am învățat enorm de multe lucruri care îmi folosesc în organizarea concertului de la Sala Palatului. E o întreagă artă să menții atenția publicului minute în șir, să surprinzi, să bucuri, să ridici oamenii de pe scaune, să îi faci să se emoționeze odată cu tine, să transmiți sentimentul potrivit”, ne-a spus Andra.

Andra, Mihaela Radulescu, Florin Calinescu, Andi Moisescu, Romanii au talent, PRO TV, culise, concertZoom
În februarie, o veți vedea pe Andra cu un look nou pe micul ecran
foto: PRO TV
loading...
Loading...

Citește și

  • laura bretan

    După luni și luni în care sute de persoane s-au perindat la audiții pentru o șansă de a apărea în emisiunile live de la "Românii au talent", a venit și marele moment așteptat de cei 16 concurenți care s-au luptat în finala din 3 iunie pentru cei 120.000 de euro puși în joc. Lupta a fost strânsă, dar doar un singur număr a câștigat majoritatea inimilor celor de acasă și i-a determinat pe aceștia să pună mâna pe telefon și să voteze. Acel număr aparține Laurei Bretan, fetița cu voce de aur.