Andra cântă pe Casa Poporului, la 84 de metri înălțime

andra8-9-vedete-andra.jpg

Andra a inspectat deja acoperișul pe care se va urca joi

Singurul concert care are loc anual pe Casa Poporului se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat soliștii care vor urca la “cucurigu”.

Andra, Ami, Lidia Buble și Adi Sînă vor cânta pe 15 iunie la evenimentul “PRO FM on Top 2017”, aflat deja la a treia ediție.

În 2015, pe acoperișul Palatului Parlamentului au concertat Antonia, Lariss, Mira, Carla’s Dreams, iar în 2016 i-a venit rândul lui Smiley să fie la înălțime.

Andra a fost deja pe acoperișul Casei Poporului, pentru a inspecta locul în care va cânta, iar cei care vor să o asculte live nu trebuie să cumpere bilet, ci să aibă un dram de noroc. Spectatorii vor fi aleși în urma unui concurs organizat pe www.profm.ro, unde doritorii se pot înscrie până pe 8 iunie.

Loading...

Citește și

  • De mici pe scenă, Delia şi Andra şi-au împărţit parcă în mod egal gloria şi fanii, iar acum sunt umăr la umăr în showbiz. Considerate de mulţi rivale, solistele se vor duela curând pe acelaşi teritoriu: Sala Palatului. În februarie, Andra va avea 3 show-uri, iar Delia va susţine două concerte, în martie.

  • Aşchia nu sare departe de trunchi, mai ales când vorbim despre talent muzical. Asta ne-au dovedit, în ultima vreme, vedete precum Andra, Delia, Marcel Pavel sau Maria Ciobanu, care se mândresc mereu cu rudele lor, în spectacole. Cântă cot la cot pe scenă şi sporesc conturile familiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1