Andi Moisescu: «Nu ştiu unde vreau să ajung, dar trebuie să-mi revizuiesc atitudinea»

andi-moisescu.jpg

andi moisescu portret
Andi Moisescu este atât de ocupat, încât ajunge acasă doar ca să se odihnească
foto: arhiva Click!

Mereu ocupat, Andi Moisescu (47 de ani) ne-a povestit că nu prea mai are timp de odihnă şi că ajunge acasă doar în vizită, ca să doarmă. Vedeta Pro TV ne-a acordat un interviu exclusiv, în care a vorbit despre noutăţile profesionale are pentru 2020, dar şi despre familia lui și despre planurile de Revelion.

  • Click!: Andi, eşti prezent pe micile ecrane cu emisiunea Apropo TV, de la Pro TV, filmezi pentru „Românii au talent” unde eşti jurat, apari în mai multe campanii publicitare. Eşti foarte ocupat...

Andi Moisescu: Şi asta nu este totul. De anul viitor reiau filmările pentru concursul „Pe Bune” pentru Pro TV. Pe cât de haioasă e emisiunea, se filmează şi foarte repede. Am terminat preselecţiile pentru „Românii au talent”, însă am multă treabă cu emisiunea „Apropo TV” şi am încă multe de făcut. Pentru că e până în ultima zi a anului. Acum sunt şi pe YouTube şi mă pot vedea fanii şi acolo. Am şi multe alte lucruri care nu se văd, care ţin de bucătăria proprie.

Au trecut în şcoala gimnazială, într-a V-a şi a VII-a, şi sunt cu teze, cu sport, cu alte nebunii. Olivia se ocupă de copii, pentru că pe mine mă întâlneşti ziua la birou şi noaptea la evenimente mondene, abia mai trec pe acasă. Ea trebuie să aibă grijă de ei. Am şi mai puţine ore de odihnă. Nu ştiu unde vreau să ajung, dar trebuie să-mi revizuiesc atitudinea. Au şi orele de odihnă rostul lor.

  • V-ați gândit unde faceţi Revelionul?

Încă nu, pentru mine nu are nicio relevanţă unde, ci cu cine, contextul. Suntem toată familia şi toţi prietenii noştri apropiaţi. Putem petrece şi în Bucureşti dacă e nevoie.    

  • De câteva zile eşti şi imaginea unei firme de haine şi ne-am întâlnit la un eveniment monden unde te-ai îmbrăcat cu un costum special. Eşti la fel de iubit de femei frumos îmbrăcat dar şi în haine sport...

La noi, la bărbaţi, frumuseţea e o chestiune relativă, depinde de cum ne văd cei din jur. Femeile ne iubesc din alte motive, că suntem echilibraţi, că le înţelegem, că avem simţul umorului...

  • Care este, de fapt, stilul tău?

Stilul către care tind este cel smart! Aş zice că încerc să găsesc inteligenţa oriunde e ea ascunsă, inclusiv în haine. Stilul pe care îl abordez este în funcţie de eveniment. Dacă merg la un meci de fotbal, o să mă îmbrac sport.

  • Te gândeşti mult când îţi cumperi hainele?

Mă gândesc foarte mult, însă de probat nu am răbdare. Aici e o problemă la bărbaţi, că nu au răbdare. Îmi lipseşte răbdarea şi merg la oameni care chiar se pricep la chestia asta. Şi atunci mă las pe mâna profesioniştilor care m-au îmbrăcat în seara asta. M-am găsit greu cu cei care mi-au oferi costumul, pentru că eu îi căutam pe ei şi ei mă căutau pe mine. Am fost foarte ocupaţi și unii, şi alţii că nu mai ajungeam unii la alţii. Aveam numărul lor când m-au găsit. A fost amuzant momentul. Voiam să ajung la ei, am găsit o cunoştinţă comună care mi-a dat numărul lui Daniel dar nu am apucat să-l sun (râde).

andi_moisescu.jpg

andi moisescu in costum
Andi Moisescu, în costum, la o prezentare de modă
foto: Gheorghe Chelu

 

Cum a fost Andi ales pentru a fi imaginea costumelor de mii de euro

Rar îl vedem pe Andi Moisescu îmbrăcat la patru ace, însă la prezentarea de modă unde l-am întâlnit a fost prezent la ţol festiv. “Am încercat să găsim o persoană care să rezoneze şi cu valorile brandului. Considerăm că un brand care se respectă, în primul rând, găseşte o imagine într-un personaj care are o imagine imaculată, care se prezintă de fiecare dată într-un mod excepţional şi pe care lumea n-are cum să nu-l respecte. Din punctul meu de vedere, când vrei ca brand să fii respectat, alegi şi faci asocieri doar cu branduri şi persoane respectabile. Asta a fost înclinaţia noastră de a-l alege pe Andi, a durat ceva timp până să ajungem la un numitor comun, dar am ajuns în acest punct şi suntem mândri că-l avem alături. A fost dificil de găsit, să-i prezentăm hainele, a fost o alegere comună. Costumul cu care e îmbrăcat în seara asta costă de la 1.000 de euro până la 7.000 de euro”, ne-a spus Daniel Vlad Tudor.

Citește și:

Andi Moisescu are agenda stabilită pe un an, fără Olivia Steer în program!

Când a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer

 

Loading...

Citește și

  • andi moisescu olivia steer

    Andi Moisescu și soția sa par a avea două firi complet diferite. În timp ce Olivia Steer șochează uneori cu anumite teorii medicale, Andi pare întotdeauna exemplul predilect al unei persoanlități echilibrate și analitice. Prezentatorul Tv a dezvăluit recent care este secretul relației durabile dintre ei.

  • De 8 martie, spectacolul absolut a fost pe scena Românii au talent! Concurenți cu aptitudini uluitoare sau ieșite din comun au venit în fața juraților și au prezentate momente care i-au lăsat de multe ori fără cuvinte. Publicul a fost impresionat de reprezentațiile de vineri seară și au răsplătit participanții cu aplauze frenetice, iar Andi Moisescu și-a ales favoritul din acest sezon, Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy, a apăsat butonul auriu pentru el și l-a trimis direct în semifinale. Băiatul a adus pe scenă un număr de contorsionism, care a depășit orice așteptare și imaginație.