Andi Moisescu are agenda stabilită pe un an, fără Olivia Steer în program!

14_1.jpg

Cu Olivia Steer s-a căsătorit în urmă cu 14 ani şi au doi copii David şi Luca

Andi Moisescu (46 de ani) a revenit vinerea trecută la masa juraţilor de la „Românii au talent” (Pro TV). Jurat, dar şi prezentator al emisiunilor „Apropo TV” şi „Pe Bune?!”, el ne-a povestit despre cei doi copii ai săi, David (12 ani) şi Luca (10 ani), despre frumoasa soţie, Olivia Steer (44 de ani), dar şi despre noul sezon al emisiunii. Ca să facă faţă acestui program spartan, el recunoaşte că îşi calculează fiecare minut.

Click!: Cum faci faţă proiectelor pe care le ai la Pro TV, „Românii au talent”, „Pe bune?!” şi „Apropo TV”?

Andi Moisescu: Până acum am descoperit o singură variantă: o organizare la sânge la care am adăugat o disciplină de fier. Norocul meu e că în combinaţia asta mă simt eu, în general, cel mai bine, căci altfel nu ştiu cum aş fi scos-o la capăt. Mă rog, să nu înţeleagă cineva din tot ce-am spus că m-aş plânge. Nu e ca şi cum n-ar exista meserii cu adevărat istovitoare pe lumea asta, cărora oamenii le fac faţă chiar şi fără satisfacţiile de care mă bucur eu.

Te consideri un tip organizat sau haotic? 

Sunt obositor de organizat. Am agenda făcută în detaliu pe cel puţin un an înainte. Dar cine mai poate schimba ceva la mine, acum, la vârsta asta?

La preselecţiile pentru sezonul 9 din „Românii au talent” te-a surprins cineva?

În sezonul ăsta m-a surprins cel mai mare număr de acte artistice din toată istoria emisiunii. Nu ştiu cum de s-au aliniat planetele în felul ăsta, dar până şi butonul meu auriu a mers la un moment la care nu numai că nu m-aş fi gândit vreodată, dar nici acum nu-mi explic cum a putut fi realizat. Sunt ferm convins că lumea va fi la fel de surprinsă şi de moment, şi de alegerea mea.

14_moisescu-2.jpg

Andi s-a descurcat perfect, vinerea trecută, ca jurat

Andi: «Încă sunt lider la matematică şi montaj video»

Cu care dintre colegii tăi ai relaţii mai apropiate?

Cu absolut toţi, în egală măsură. Începând cu maestrul Călinescu şi Andra şi terminând cu mai noul revenit şi mai vechiul meu partener Mihai Petre. Am acest privilegiu, pentru care mă consider chiar norocos.

Anul acesta ai fost în vacanţă? 

Am fost în munţii Alpi cu familia. Mi-am permis răsfăţul ăsta, recunosc, alături de partenerii mei favoriţi de snowboarding, Luca şi David. Ne-am făcut de cap într-o zăpadă cât noi de înaltă, prin nişte păduri ca-n poveşti. Anul ăsta Dumnezeu pare să fi avut mai multă grijă ca niciodată de noi şi de pasiunea noastră.

Ai aceleaşi pasiuni ca ale băieţilor tăi? 

Mi-aş dori să pot avea exact aceleaşi pasiuni. Însă deja ceea ce ei pot face într-un skatepark, de exemplu, depăşeşte abilitaţile mele. Mă bucur să fiu încă lider la matematică sau video editing.

Ei realizează că eşti vedetă? 

Da, de o bună bucată de vreme realizează asta şi chiar s-au obişnuit cu ideea. La început erau puţin intrigaţi de ce mă tot opreşte lumea pe stradă sau în parc pentru poze. De când au şi ei vedetele lor favorite (pe YouTube), au înţeles exact cum stă treaba.

Ţie şi soţiei tale, Olivia Steer, v-ar plăcea să aveţi un proiect de televiziune împreună?

Noi ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia. Credem mai mult în buna lor separare.

Te-ai vedea făcând o emisiune de gătit după reţetele vegane ale Oliviei?

Chiar o emisiune, nu. Dar reţetele le-aş încerca, sincer să fiu, dacă m-aş apuca să gătesc într-o colecţie de video-uri.

Ei au mari șanse la premiul de 120.000 de euro

14_3.jpg

Stevie Starr înghite orice obiect

 

Prima ediție din acest nou sezon, a concursului ”Românii au talent”, i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură.  Stevie Starr, 56 de ani, din Anglia, cunoscut şi ca „Regurgitatorul Profesionist“, a înghițit tot ce i-a căzut în mână, de la monede, bile de biliard, săpun lichid și zahăr.

14_55.jpg

Ana Maria Pantaze a primit ”Golden Buzz”

 

Apoi le-a scos din stomac, cu o viteză și cu o ușurință uluitoare.  Mai mult, le-a regurgitat în ordinea dictată de  membrii juriului. O surpriză plăcută a fost și croitoreasa Ana Maria Pantaze (38 de ani) , din București, care a primit primul ”Golden Buzz” (n.r. –va intra direct în semifinală), chiar de la Mihai Petre.  Solista cântă în baie și la karaoke.

14_8.jpg

Corpolenta Dylia Abdulaeva a dansat la înălțime

 

Cea mai amuzantă participantă s-a dovedit a fi Dylia Abdulaeva, care s-a îmbrăcat precum Marilyn Monroe, și a executat un dans la înălțime, pe inel, deși este corpolentă. 

Loading...

Citește și

  • olivia steer si andi moisescu

    Din 8 februarie, Andi Moisescu (46 de ani) revine la masa juraţilor de la „Românii au talent” (Pro TV), show care revine cu sezonul 9. Juratul şi prezentatorul emisiunilor „Apropo TV” şi „Pe Bune?!” (Pro TV) ne-a povestit într-un interviu cum e în casă cu doi copii, despre noul sezon al emisiunii, soţie, dar şi ce urmează să se întâmple în cariera lui.

  • Olivia steer familie copii

    Crăciunul le-a strâns pe vedetele noastre în jurul mesei de Crăciun, prilej și pentru fosta prezentatoare Pro Tv, Olivia Steer, să o vedem înconjurată de cei doi copii, de 10 și respectiv 12 ani, pe care îi are din mariajul de 14 ani cu Andi Moisescu. Bruneta nu mai publicase imagini cu băieții de când erau foarte mici, așa că fanii s-au mirat să vadă că micuții s-au transformat în adolescenți în toată regula.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1