Andi Moisescu: “Femeilor le inspir încredere pentru că sunt căsătorit şi am copii”

pavel-bartos-andi-moisescu.jpg

pavel bartos andi moisescu
Pavel Bartoş şi Andi Moisescu, la lansarea colecţiei Irina Voinea
foto: Sever Gheorghe

Jurat la „Românii au talent” și prezentator al emisiunilor „Apropo TV” și „Pe bune”, de la PRO TV, Andi Moisescu (46 de ani) a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune. L-am întâlnit la lansarea colecţiei Irinei Voinea, unde ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Click!: Ştiai că ești așa de iubit de public și de femei, în general?

Andi Moisescu: În familie, da, știam. Cred că e de la faptul că am început să încărunțesc. Le inspir încredere pentru că sunt căsătorit și am copii. Altă explicație nu am. Cred că se datorează firelor de păr alb pe care am început să le expun atât de frumos.

Ce altceava ai mai făcut de la ultimul nostru interviu? Atunci puneai din nou muzică în cluburi...

În continuare fac asta, chiar mai des. Iar în seara asta (7 mai) sunt model pentru Irina Voinea. În afară că mă duc în fiecare zi la serviciu și că montez pentru „Apropo TV” câte 20-30 de ore pe săptămână, nu mai fac multe. Acasă ajung să dorm, uneori doar câte șase ore pe noapte.

La lansarea colecției Irinei Voinea, stilista lui Smiley, ai venit îmbrăcat în creațiile ei. Care dintre hainele ei îți plac cel mai mult?

Cele cu care mă îmbracă ea, însă în această seară doar tricoul e de la Irina. Restul e o combinație personală, complicată și răstălmăcită. La emisiunea „Românii au talent” este tot mâna Irinei la mijloc.

Copiii îi dau lecții lui Andi Moisescu la jocuri pe computer

Ce-ți mai fac băieții, David și Luca? Aveți și pasiuni comune?

Cresc. Au și pasiunile lor, pe care nu reușesc să le asimilez și eu, și vorbim aici de gaming, unde am scăpări foarte serioase. Fac parte din generația Born Night, au jocurile lor pe care eu nu reușesc să le stăpânesc. Dar am zis că vreau să văd și eu despre ce e vorba, pentru că nu vreau să mă fac de râs în fața prietenilor și colegilor lor.

andi_moisescu_olivia_steer_3_2.jpg

Andi Moisescu vacanta, Olivia Steer, PRO TV, Romanii au talent, Andi Moisescu familie, partie, vedete la ski
Andi Moisescu și Olivia Steer în 2004, anul în care au devenit soț și soție

Te-ai gândit să faci o emisiune cu soţia ta, Olivia Steer? La „Apropo TV” găteai alături de o doamnă...

În fiecare emisiune „Apropo TV” gătesc câte ceva. Am zis să încerc să învăț și eu să gătesc. Mi se pare un exercițiu frumos. Și să încep să învăț de la profesioniști.

Urmează live-urile „Românii au talent” și, din păcate, sunt doar trei ediții.

Încep pe 17 mai la PRO TV. Sunt două semifinale și o finală, nu avem o încărcătură atât de puternică pe umerii noștri. Nu cunosc schimbările din spatele formatului, dar mi se par de bun augur, atâta timp cât știm cu toții că lumea este fascinată să vadă cât mai multe lucruri proaspete, neașteptate. Semifinalele îți arată ce deja ai văzut, dar la un alt nivel.

Dacă nu ai fi fost jurat, ci concurent, cu ce talente ascunse ai fi venit la emisiunea „Românii au talent”?

Nu mai am talente ascunse. După 20 si de ani în care am fost la vedere nu mai am nici un talent ascuns, poate să mai dobândesc așa ceva pe parcursul drumului, dar în rest... Tot ce am știut am avut ocazia să arăt într-un fel sau altul. Nu mai dețin nici o „armă secretă” pe care să nu o știe lumea.

Citeşte şi:

Exclusiv! Andi Moisescu, despre Olivia Steer: „Ne-am ferit să amestecăm familia cu profesia”

Cum a sărbătorit Andi Moisescu de ziua lui! A împlinit 46 de ani

Citește și

  • Olivia steer familie copii

    Crăciunul le-a strâns pe vedetele noastre în jurul mesei de Crăciun, prilej și pentru fosta prezentatoare Pro Tv, Olivia Steer, să o vedem înconjurată de cei doi copii, de 10 și respectiv 12 ani, pe care îi are din mariajul de 14 ani cu Andi Moisescu. Bruneta nu mai publicase imagini cu băieții de când erau foarte mici, așa că fanii s-au mirat să vadă că micuții s-au transformat în adolescenți în toată regula.

  • Andi Moisescu vacanta, Olivia Steer, PRO TV, Romanii au talent, Andi Moisescu familie, partie, vedete la ski

    Andi Moisescu nu este foarte generos cu detaliile despre familia lui, însă joi, 23 august, odată cu lansarea noii grile de toamnă, a postului PRO TV, el ne-a acordat un interviu incendiar, în care ne-a spus o mulţime de noutăţi. Pe Andi Moisescu îl veţi vedea pe sticlă cu emisiunile „Apropo TV” şi “Pe bune!?”, însă va începe şi preselecţiile pentru “Românii au talent”.