Cu ei fac audiențe posturile TV! Au prins și trei contracte la aceeași televiziune

untitled.png

Andi Moisescu revine cu forţe proaspete
Foto:Arhivă personală

Au început deja emisiunile noilor grile de programe tv, iar unele vedete au semnat contracte în plus. Click! îţi spune unde ei puteți vedea pe Andi Moisescu, Andra, Smiley, Teo Trandafir, Horia Vîrlan, Alex Constantin, Cosmin Natanticu și pe Costi Diță, mai pe scurt, vedetele care au priză la telespectatori.

Grila de toamnă a Pro TV vine cu multe surprize. Andi Moisescu  (45 de ani) va avea trei proiecte: jurat la “Românii au talent”, prezentator la Apropo TV şi va începe un nou sezon din emisiunea “Pe Bune!? Dar și Andra Măruță (31 de ani) are mult de lucru: este jurată la “Românii au talent” şi la “Vocea României Junior” și, mai nou, e jurată și la “Vocea României”, alături de Irina Rimes, Smiley şi de Tudor Chirilă. Smiley (35 de ani) are și el două proiecte importante la Pro TV: prezentator la “Românii au talent”, iar în această toamnă se întoarce și cu rolul de jurat la sezonul opt al emisiunii “Vocea României”.

smiley_-_vocea_romaniei_-_pro_tv.jpg

Smiley va rămâne în juriul "Vocea României"
Foto:Arhivă personală

Cât o privește pe Teo Trandafir (50 de ani), prezintă, la Kanal D, emisiunea ei mai veche, “Teo Show”,  alături de Bursucu, dar a primit pe mână și concursul “Vrei să fii miliardar?”, show de cunoştinţe generale, prezentat în trecut de Virgil Ianţu.

teo_trandafir_vrei_sa_fii_milionar_kanald.jpg

Teo Trandafir va prezenta "Vrei să fii miliardar" la Kanald
Foto:Arhivă personală

Maestrul Horia Virlan (51 de ani) revine la Prima TV cu două producţii interesante: show-ul “Mama mea găteşte mai bine”, care va reveni în curând cu același coprezentator, Valentin Zanfira, dar și “În bucătărie cu Horia”, unde veţi afla secretele de preparare ale unor mâncăruri delicioase. Alex Constantin (30 de ani) va prezenta, alături de Diana Bart, o emisiune despre lumea vedetelor, “Flash Monden”, însă tot el va fi și prezentatorul ”Ştirilor din sport”, difuzate sâmbăta şi duminica, de la orele 19.15.

diana_si_alexandru1.jpg

Diana Bart şi Alexandru Constantin vor prezenta o emisiune despre viaţa vedetelor
Foto:Arhivă personală

Cosmin Natanticu (37 de ani), care a fost la “Ferma Vedetelor” este ajutorul lui Andi Moisescu la emisiunea “Pe Bune!?”, dar va debuta în curând la Pro TV şi în serialul de comedie “Triplu Sec”,  unde va juca alături de Oana Pellea, Diana Roman şi Paul Diaconescu. Iar actorul Costi Diţa (38 de ani) joacă în continuare rolul lui Giani din “Las Fierbinţi”, dar este și colegul lui Andi Moisescu şi al lui Cosmin Natanticu în emisiunea “Pe Bune!?!”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1