Anda Adam și Bianca Drăgușanu, poze identice cu fundul la vedere. Care e mai sexy?

Acum chiar că nu mai aveau nimic de împărțit, după ce Bianca Drăgușanu (36 de ani) și Victor Slav (38 de ani) s-au despărțit, dar iată că viața le-a pus din nou în postura de rivale.

La o simplă privire pe Instagram, nu ai cum să nu observi pozele identice pe care și le fac Anda Adam (38 de ani) și Bianca Drăgușanu, pentru a-și promova costumele de baie. Recent, Bianca a devenit imaginea unei colecții cu piese vestimentare de plajă, ale căror prețuri sunt cuprinse între 249 și 319 lei, iar imaginile cu blondina la piscină sunt de-a dreptul incendiare. Dar trup numai bun de expus la soare are și Anda, care mănâncă sport pe pâine, de ani buni.

De altfel, Anda este cea care a făcut prima acest gen de fotografie, cu posteriorul bombat expus, ostentativ, către privitori. În 2017, solista s-a lansat în afaceri cu costume de baie, care sunt la mare căutare, deși prețurile nu sunt tocmai pentru orice buzunar: de la 250, la 550 de lei. Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit în 2012, după șase ani de relație, iar recent s-a destrămat și cuplul Bianca-Victor. 

 

Loading...

Citește și

  • Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a ajuns la final. Sursele noastre spun că printre motivele rupturii se numără şi certurile dese, gelozia, dar mai ales problemele din trecut, de care Victor nu a reuşit să scape. Reproşurile aveau legătură cu apartamentul pe care acesta i l-a lăsat fostei iubite, Anda Adam, şi pentru care Victor făcuse un credit de 100.000 de franci elveţieni. Acum, musculosul de la Kanal D a rămas şi fără femei, şi fără case.

  • Anda Adam costume de baie piscina

    Anda Adam are 38 de ani, o fiică de 2 ani şi jumătate, două apariţii în Playboy şi un soţ care nu pare deloc gelos. Solista s-a afişat luni, 21 mai, cu cel mai sexy decolteu posibil, la o lansare de bijuterii. Sânii Andei Adam efectiv ieşeau afară din salopeta foarte decupată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1