Anda Adam şi Alex Velea au filmat iar împreună

18_anda.jpg

anda adam si alex velea
Citeste tot despre: 

În urmă cu aproape 13 ani, cei doi interpreţi au colaborat la hitul, „Selecta”. Timpul a trecut, cei doi şi-au păstrat locurile în topurile muzicale, iar recent Anda Adam (38 de ani) şi Alex Velea (34 de ani) au hotărât să reediteze succesul, cu noua piesă, „Nicio regulă”.

„După 13 ani de la #Selecta, sunt fericită să colaborez din nou cu Alex Velea! Un nou single, un nou hit împreună. Click, Play & Share!!! Să înceapă dansul şi distracţia!”, a scris Anda Adam pe pagina ei de Facebook. Alex Velea a recunoscut adesea că piesa ”Selecta” i-a adus celebritatea, Anda fiind cea care i-a întins o mână de ajutor, la debutul lui pe plan artistic. Și această piesă are mari șanse să devină hit.  

 

Loading...

Citește și

  • Anda Adam costume de baie piscina

    Anda Adam are 38 de ani, o fiică de 2 ani şi jumătate, două apariţii în Playboy şi un soţ care nu pare deloc gelos. Solista s-a afişat luni, 21 mai, cu cel mai sexy decolteu posibil, la o lansare de bijuterii. Sânii Andei Adam efectiv ieşeau afară din salopeta foarte decupată.

  • antonia, alex velea, contracte, fabrica de bani, firme, reclame

    Cel mai frumos cuplu din showbizz-ul românesc este şi cel mai bănos. Antonia (29 de ani) şi Alex Velea (34 de ani) au contracte pe bandă rulantă şi primesc mereu oferte pentru concerte sau pentru a face reclamă la diverse produse, împreună sau separat. Cel mai nou contract pe care sexoasa solistă l-a prins este o reclamă la o marcă de maşină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1