Anda Adam, scoasă de poliţişti de la masaj

12-13-vedete-1-anda-mare.jpg

Cântăreaţa a fost deranjată de la tratamentul de înfrumuseţare ca să îşi mute maşina lăsată în drum

Anda Adam (35 de ani) a fost nevoită, luni seara (8 februarie), să îşi întrerupă şedinţa de înfrumuseţare din cauza unui echipaj de poliţie. De unde şi până unde? Ei bine, din cauza ei! Clipele de relaxare la salon i-au fost tulburate pentru că artista parcase aiurea.

Anda Adam este atentă cu imaginea ei, dar nu şi cu regulile de circulaţie. Zilele trecute, mai exact luni seara, fotoreporterii Click! au surprins-o pe artistă la un salon de înfrumuseţare, unde a fost răsfăţată ca o divă. Doar că şedinţele ei de masaj şi tratamentele cosmetice au fost întrerupte de o veste proastă: în faţa salonului, un echipaj de poliţie îi fotografia de zor bolidul, un Porsche Panamera de aproape 100.000 de euro, pe care Anda îl parcase “pe dos”, inspirată, parcă, de celebrul vers al lui Smiley.

Zoom
Foto: Blitz

Astfel, Anda a coborât val-vârtej în stradă, în timp ce un poliţist îi fotografia din toate unghiurile maşina, lăsată fix pe prima bandă de circulaţie. Degeaba a încercat cântăreaţa să-i explice poliţistului câte în lună şi în stele, căci acesta nu a dorit să treacă incidentul cu vederea. După o discuţie de câteva minute cu omul legii, Anda s-a întors în clădire. Nu pentru un alt masaj, ci pentru a-şi lua geanta în care se aflau actele.

Le-a predat echipajului pentru întocmirea procesului verbal, după ce acesta a constatat că autoturismul era staţionat neregulamentar. A semnat apoi actele întocmite de poliţist şi s-a urcat la volanul maşinii personale, în căutarea unui loc de parcare adecvat.

E campioană la abateri în trafic

 În septembrie 2007, Anda a fost obligată să plătească o amendă de 500 de lei, după ce a fost surprinsă în timp ce conducea un BMW, cu toate că avea permisul suspendat.  În februarie 2013, Anda a avut din nou probleme cu parcarea. Dorind să îşi ducă o prietenă la o ciocolaterie din Dorobanţi, cântăreaţa şi-a “proptit” bolidul chiar pe o trecere de pietoni.   În decembrie 2013, ea a lăsat din nou maşina pe o trecere de pietoni, de data aceasta cu avariile pornite. Motivul: a intrat într-un magazin să îşi cumpere nişte ghete.  În martie 2014, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Anda parcându-şi acelaşi BMW tot pe o trecere de pietoni. Se grăbea... la magazin.

Click! spune

Potrivit art. 142 din Regulamentul OUG 95/2002, staţionarea neregulamentară, fie că e pe trecerea de pietoni, pe trotuar sau în dreptul semnului “Staţionarea interzisă”, se pedepseşte cu amendă între 340 şi 425 de lei. În plus, şoferul contravenient primeşte 3 puncte de penalizare.

loading...

Citește și

  • Anda Adam (35 de ani) a născut o fetiţă, prin cezariană, luni (30 noiembrie). Micuţa Evelin a venit pe lume la o clinică privată şi este perfect sănătoasă. Solista a fost însoţită la spital de soţul ei, Sorin Andrei Nicolaescu (29 de ani).

  • Anda Adam a născut luni, 30 noiembrie, o fetiţă perfect sănătoasă, pe care o va boteza Evelin. Dacă până acum a evitat să îi arate faţa micuţei, Anda Adam a intrat în direct miercuri seară la emisiunea ''La Măruţă'', ţinând-o pe Evelin în braţe.

  • Anda Adam

    Anda Adam (35 de ani) se pregăteşte cu emoţie pentru venirea pe lume a primului ei copil. Deşi “barza” ar trebui să sosească spre sfârşitul săptămânii viitoare, artista încă nu s-a decis dacă va naşte natural sau prin cezariană. Certe sunt însă două lucruri: a renunţat la ideea de a naşte peste hotare şi va reveni pe scenă în noaptea dintre ani.

  • anda adam cheala

    E gravidă în opt luni, mai are puţin şi naşte, dar nu asta e cea mai mare problemă a Andei Adam. Părul – sau mai bine-zis lipsa lui – îi dă bătăi... de cap. Marţi seară, la un eveniment, celor prezenţi nu le-a venit să creadă ce au văzut şi s-au întrebat pe bună dreptate: Anda Adam a chelit?

  • În două săptămâni de când a devenit mămică, Anda Adam nu a avut nici un concert, dar a continuat să fie o maşină de produs bani. Solista face parte din grupul vedetelor care iau sume grele în schimbul promovării anumitor produse pe reţelele de socializare, iar din 4 reclame a “împuşcat” 6.000 de euro.

  • Anda Adam a născut, luni dimineaţă (30 noiembrie), o fetiţă perfect sănătoasă, prin cezariană. Proaspăta mămică nu a făcut publice primele imagini cu micuţa ei, dar a oferit detalii despre cum se simte, printr-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro Tv.