Anda Adam s-a întors în cârje în România!

anda_carje.jpg

anda adam carje exatlon
Anda Adam a fost aşteptată de soţ şi de fetiţa lor
Foto: arhivă personală

Aventura Andei Adam la "Exatlon" s-a încheiat. Cântăreaţa s-a întors în România accidentată la genunchi şi a fost nevoită să se deplaseze în scaun cu rotile şi cu ajutorul cârjelor. Când şi-a revăzut fiica, solista a uitat de toate durerile.

Anda Adam şi-a încheiat forţat pariciparea la Exatlon. Ea a fost prima concurentă eliminată din Echipa Faimosilor din cauza unei accidentări grave. 

“Atunci când m-am accidentat am știut că nu voi mai putea participa, dar am sperat că totuși nu este ceva grav și îmi pot reveni dacă am parte de rapaus. Am mai fost operată la piciorul stâng și mama mea, care cu siguranță ne privește acum, înainte să plec la Exatlon, mi-a spus să am grijă cu piciorul la care sunt operată. În momentul în care m-am accidentat, nu m-am gândit decât la vorbele mamei mele. Atunci am știut că gata, asta a fost pentru mine Exatlon! Știu că toți cei care mă iubesc și ne privesc acum au înțeles că pentru mine este foarte greu, că m-am accidentat destul de grav și că nu m-ar fi ajutat dacă m-ar fi votat să rămân în competiție. Trebuie să plec de urgență în țară pentru a mă opera la picior”, a spus Anda Adam, cu ochii în lacrimi.

anda_adam.jpg

anda adam scaun cu rotile exatlon
Anda Adam a fost luată cu un scaun cu rotile
Foto: arhivă personală

Artista a fost aşteptată la aeroport de soţul ei, Sorin, şi fiica lor, Evelin. dar şi de numeroşi fani care au încurajat-o.

"Îmi pare rău că am părăsit competiția, am sentimentul că nu am terminat ceea ce am început. În același timp, mi-a fost foarte greu să stau atât de mult timp departe de familia mea. Mi-a fost foarte dor de Evelin. În fiecare seară mă culcăm cu imaginea fetiței mele în gând", a declarat cu lacrimi în ochi Anda Adam.

anda_opil.jpg

anda adam copil evelin
Anda Adam i-a simţit foarte tare lipsa fetiţei sale, Evelin
Foto: arhivă personală

Îndrăgită cântăreața a recunoscut că atunci când a luat decizia de a participa la Exatlon nu se aștepta să fie un concurs atât de dur. Solista a dezvăluit și ce îi ajută pe concurenți să suporte mult mai bine dorul de casă și familie. 

"Ai o șansă să câștigi dacă stai foarte bine psihic, trebuie să fii puternic mental pentru că este o competiție care îți testează foarte mult limitele. Fără acest atuu nu poți duce la bun sfârșit probele. Succesul echipei noastre se datorează faptului că am fost și suntem uiniti, în Republica Dominicană ne-am apropiat unii de ceilalți și am trecut mai ușor peste neajunsuri. Chiar și dorul de casă a fost mai ușor de suportat pentru că eram că o familie", a adăugat Anda.

Extrem de fericit, soțul Andei, Sorin, nu și-a putut stăpâni emoțiile și și-a îmbrățișat minute în șir soția, sarutând-o cu patos.

"Pentru mine această perioada a fost grea, am fost foarte stresat pentru că m-am ocupat pentru prima dată singur de Evelin. Mi-a lipsit compania Andei, am fost despărțiți doar două zile de când suntem împreună și acum a fost o perioada foarte lungă. Simțeam nevoia să ne sfătuim. Și cea mică i-a simțit lipsa, începuse să-i fie dor. Odată a strigat-o la geam o jumătate de oră, după ce a văzut-o în emisiune. Începuse să-i asculte muzica pe tabletă zilnic", a mărturisit Sorin.

Competiția continuă pentru cei rămași în Republica Dominicană.  „Exatlon poate fi urmărit de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și