Anda Adam revine în timp record pe scenă

12-13-vedete-1-andzxcxca-adam.gif

Anda Adam
Aşa arată acum Anda Adam, în ultimul trimestru de sarcină. Nu s-a îngrăşat mult, iar burtica abia dacă se vede
Citeste tot despre: 

Anda Adam (35 de ani) se pregăteşte cu emoţie pentru venirea pe lume a primului ei copil. Deşi “barza” ar trebui să sosească spre sfârşitul săptămânii viitoare, artista încă nu s-a decis dacă va naşte natural sau prin cezariană. Certe sunt însă două lucruri: a renunţat la ideea de a naşte peste hotare şi va reveni pe scenă în noaptea dintre ani.

Anda Adam şi soţul ei, Sorin Nicolescu (29 de ani), au început deja numărătoarea inversă până la venirea pe lume a fiicei lor, pe care o vor boteza Evelin. Deşi s-a speculat că va naşte peste hotare, vedeta a ales până la urmă o maternitate privată din România, acolo unde au venit pe lume mulţi copii-VIP, şi unde un pachet de naştere costă până la 3.000 €.

Şi pentru că „paza bună trece primejdia rea, Anda a optat şi pentru un pachet de prelevare şi stocare a celulelor stem. Să fie acolo, vorba aceea. Dar ce să vezi, banii nu sunt o problemă, întrucât solista îşi „scoate” contravaloarea naşterii dintr-o singură cântare, ba chiar rămâne şi cu bani în puşculiţă. Aşadar, Anda se aliniază colegelor de breaslă care au revenit pe scenă la scurt timp de când au devenit mămici şi a bătut deja palma cu reprezentanţii centrului de evenimente Crystal Palace Ballrooms pentru un concert de Anul Nou. Şi, ca o observaţie simpatică, solista apare pe afişe sexy, în bikini, deşi în momentul de faţă trupul ei are rotunjimi de graviduţă. Şi pentru că artiştii care muncesc de Revelion îşi dublează tarifele, Anda va primi pentru prestaţie aproximativ 5.000 €.

12-13-vedete-2-afis-revelion.gif

Anda Adam
Prin oraş circulă deja afişe cu concertul Andei Adam de Anul Nou. Astfel, ea va urca pe scenă în perioada de lăuzie, când femeilor le este recomandat să se menajeze şi să se odihnească

În plus, pentru ea efortul e şi mai mare, întrucât în momentul acela o va aştepta acasă fetiţa ei, pe care trebuie să o alăpteze, să o alinte şi să o schimbe. Altfel, dacă multe detalii ale naşterii sunt deja puse la punct, un singur lucru, încă, nu a fost stabilit: dacă Anda îşi va aduce fiica pe lume pe cale naturală sau prin cezariană. În cursul acestei săptămâni, la un ultim control, Anda va trebui să aleagă: naştere naturală sau cezariană. După opt luni de sarcină deosebit de active, timp în care a susţinut concerte şi a filmat patru videoclipuri, Anda Adam se odihneşte acum cât de mult poate. ”Acum mă mişc mai greu şi trebuie să stau cuminte, să nu fac efort. Mai e foarte puţin până vine pe lume Evelin. Suntem nerăbdători. Aproape că numărăm orele. Nu mi-e frică absolut deloc. Sunt atât de nerăbdătoare să o văd şi să o strâng în braţe!”, a declarat Anda Adam pentru Click!

Şi ele s-au întors pe scenă la o lună de când au născut

Anda Adam nu e singura. Şi alte soliste din România s-au jucat cu focul şi şi-au riscat sănătatea, din dorinţa de a-şi respecta contractele şi meseria. Ellie White (31 de ani) a născut-o pe Alexis Maria pe 31 mai, iar pe 4 iulie cânta de mama focului la Zilele Râşnovului. Şi pentru a-şi exercita mai uşor îndatoririle de mamă, solista şi-a luat bebeluşa cu ea.

12-13-vedete-3-ellie-white.gif

Ellie White
Ellie White a născut-o pe Alexis pe 31 mai, iar pe 4 iulie cânta la Zilele Râşnovului

Andra Măruţă (29 de ani) a născut-o pe Eva Maria pe 23 iulie 2015, iar pe 3 septembrie se afla deja pe scenă, la Gala Media Music Awards, care a avut loc la Sibiu. A dansat, a cântat, a luat premii, apoi s-a întors la alăptat.

12-13-vevbcdete-4-andra.gif

Andra
Andra a născut-o pe Eva pe 23 iulie, iar pe 3 septembrie avea deja primul concert, la Sibiu
Loading...

Citește și

  • Anda Adam si Sorin Andrei

    Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, numără clipele până când îşi vor strânge în braţe primul copil. Aşteptarea este însă frumoasă, pentru că viitorii părinţi au tot felul de sarcini drăguţe de executat. De exemplu, zilele trecute au ales numele fetiţei.

  • anda adam carucior fetita cadou mama america

    Anda Adam îşi va plimbă fetiţa cu un cărucior parcă desprins din filmele ştiinţifico-fantastice. Artista a primit cadou de la mama ei un cărucior care o va salva pe artistă de manevre suplimentare. Acesta se pliază şi se desface singur, printr-o singură apăsare de buton.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1