Anda Adam e însărcinată? Flick: «O să faceţi botez»

anda.jpg

anda adam
Anda Adam nu a confirmat momentan faptul că este însărcinată
Foto Arhivă Personală

Primele zvonuri că Anda Adam este însărcinată au apărut imediat după nuntă, dar artista nu a confirmat momentan nimic. Prietenii ei însă ştiu mai multe, iar Flick, prezentatorul Radio Zu, cunoscut ca şi "Domnul Rimă" a publicat pe pagina sa de Facebook o poezie unde face referire la mult aşteptatul botez din familia lui Sorin şi a Andei.

Prietenii virtuali ai lui Flick şi-au făcut un obicei din a apela la talentele acestuia de compozitor pentru diverse ocazii sau surprize. Zilele acestea, o fană a Andei Adam a dorit ca "Domnul Rimă" să-i scrie câteva versuri dedicate cântăreţei pe care o admiră. "Bună Flick! Vreau şi eu versuri despre Anda Adam. Practic o ador, sunt cea mai mare fană a ei, cumva am ajuns şi la nunta ei!", a fost rugămintea fetei.

flick.jpg

flick
"Domnul Rimă" a compus patru strofe despre Anda Adam la rugămintea fanei
Foto Arhivă Personală

Andrei (Flick n.r) i-a transmis printr-un mesaj urarea specială, la final făcând o menţiune interesantă. "Dragă Anda, te ador / fără tine simt că mor / Tremur toată, ca un pai, / Când se-aude «Seri de mai» / Am bâzâit ca insecta: «Vreau la nuntă la Selecta!» / Şi-am fugit de-acasă, da, / Ca să vin la nunta ta. Eram, de-aş fi fost mai mare, / Domnişoară de onoare, / Să mă strige toţi apoi: / «Ia uite-o pe vancea doi!» / Te pupic, să ai mult spor, / Şi-aştept anul viitor / Să vin iar să mă distrez / Când o să faceţi botez".  Acest ultim vers i-a făcut pe cei care au citit poezia să creadă că zvonurile privind sarcina cântăreţei ar avea şi un sâmbure de adevăr.

poezie_flick.jpg

poezie flick
Poemul publicat de Flick pe pagina sa de Facebook
Foto Arhivă Personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1