Anda Adam a dezvăluit tot! De ce a ținut sarcina ascunsă timp de șase luni

anda-adam-sorin-insarcinata.jpg

cand va naste anda adam
Când va naște Anda Adam: Vedeta a anunțat sarcina miercuri (29 iulie)
foto: Arhiva Personală

Anda Adam (35 de ani) și-a anunțat fanii că este însărcinată în aproape șase luni prin intermediul unei rețele socială. Miercuri (29 iulie), artista a făcut dezvăluirea pe care cu toții o așteptau cu sufletul la gură, după ce zvonuri despre o potențială sarcină au circulat prin presă imediat după nunta cu Sorin Andrei. Acum, Anda a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu confirme aceste zvonuri decât după mult timp.

După șase luni de zile în care admiratorii ei, dar și presa, au bănuit că motivul pentru care s-a îngrășat ar fi o posibilă sarcină, Anda Adam a confirmat zvonurile. Motivul pentru care a ținut pe toată lumea în suspans are legătură cu recomandările făcute de medicul personal.

„Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că și pe părinții noștri i-am anunțat abia după nunta de luna trecută. Nu am deschis acest subiect față de nimeni altcineva, nu am dat declarații ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect față de cei care mă iubesc și mă susțin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă”, a declarat artista.

Mai mult, primele declarații ale Andei după marea veste au dezvăluit și dorințele ei cu privire la sexul bebelușului: „Și eu și Sorin ne dorim o fetiță, dar important este, firește, ca cel mic să fie sănătos, indiferent că este fată sau băiat. Va avea parte de toată dragostea și devotamentul nostru. Sunt deosebit de fericită”, a mai spus ea.

Așa arată Anda Adam gravidă în șase luni

anda_adam_vacanta.jpg

anda adam
Anda Adam (35 de ani) este gravidă în șase luni
foto: Arhiva Personală

În prezent, Anda Adam și Dorin se află într-o vacanță exotică împreună. Cei doi s-au căsătorit cu fast luna trecută, la data de 7 iunie, la București. Nunta lor a fost apreciată de fani, care au ținut foarte mult să o felicite pe artistă: „Am primit foarte multe mesaje de felicitare. Le mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și sunt fericită să știu că atâția oameni frumoși se gândesc la mine și mă susțin”, a relatat ea.

Loading...

Citește și

  • Anda Adam a anunţat miercuri (29 iulie) că este gravidă în aproape şase luni, după o perioadă de aproape două luni în care au circulat numeroase zvonuri că aşteaptă un copil. Anda a confirmat sarcina chiar când se afla în luna de miere, în Ibiza, unde se distrează alături de soţul ei şi de naşii lor, omul de afaceri Nicu Gheară şi soţia lui, Mihaela.

  • anda adam facebook

    Anda Adam a recunoscut prin intermediul unei postări pe facebook ceea ce lumea bănuia deja de ceva timp. Artista este însărcinată în aproape 6 luni şi aşteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru prima oară.

  • anda adam

    Primele zvonuri că Anda Adam este însărcinată au apărut imediat după nuntă, dar artista nu a confirmat momentan nimic. Prietenii ei însă ştiu mai multe, iar Flick, prezentatorul Radio Zu, cunoscut ca şi "Domnul Rimă" a publicat pe pagina sa de Facebook o poezie unde face referire la mult aşteptatul botez din familia lui Sorin şi a Andei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1