Anda Adam, debut în modă la Bucharest Fashion Week

Anda Adam a fost cerută de soţie de noul ei iubit?

anda adam bucharest fashion week
Anda Adam
FOTO: Arhiva personală

Debut al Andei Adam în modă cu noua linie de costume de baie, afacere pe care o promovează în paralel cu cariera artistică! Solista a urcat pe scenă la Bucharest Fashion Week şi în timp ce cânta, modelele defilau în piesele create de ea. Costumele de baie sunt personalizate cu pietre sau cristale swarowski şi au atras imediat atenţia publicului.

Cântăreața Anda Adam face bani din afaceri şi a deschis o firmă care comercializează costume de baie de lux, personalizate, handmade, cu pietre sau cristale swarowski. Solista a fosr prezentă la ediția din aprilie de la Bucharest Fashion Week  şi și-a prezentat pe un podium, costumele pe care le vinde sub numele Adam & Eve, după numeie ei și al fetiței sale, Eveline, pe care a adus-o pe lume în decembrie 2015. Cântăreața Anda Adam a mai fost pe scena Bucharest Fashion Week, dar în calitate de artistă, când a făcut un adevărat show, alături de dansatorii săi. De data aceasta, artista şi-a prezentat colecţia în timp ce a intereprat piesa "Am chef".

 

loading...

Citește și

  • Primăvara vine cu schimbări în viaţa Andei Adam. Solista nu-şi modelează trupul doar cu sport, ci şi cu ajutorul bisturiului, iar curând îl va vizita din nou pe chirurgul Vitalie Stan, cel care i-a pus implanturi în 2012.

  • anda adam evelin

    Să fii copil de vedetă nu e mic lucru. Ai parte de tot ce îți dorești chiar și la vârste la care nu ai avea ce să faci cu anumite obiecte. La doar 7 luni, micuța Evelin, fiica Andei Adam se poate mândri că deja își cultivă o pasiune.

  • anda adam cosmopolitan petrecere rochie franjuri

    Evenimentele mondene sunt un bun prilej pentru divele autohtone de a-şi etala cele mai sofisticate ţinute. Anda Adam a semnat, joi seara, condica de prezenţă la petrecerea revistei "Cosmopolitan" la care a îmbrăcat o rochie midi de culoare neagră cu tăieturi în părţi. Aparent, solista a purtat o ţinută sobră, doar frajnurile au făcut-o iniţial să pară interesantă! Asta până la mărturisirile vedetei.

  • anda adam

    Anda Adam (36 de ani) tace și face! Vedeta muncește din greu pentru visurile ei și lasă gurile rele să vorbească, fără să le dea atenție. Toată lumea a criticat-o pentru că nu a reușit să scape de toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii, însă, în tot acest timp, cântăreața punea la cale altceva.