Anda Adam a dansat în piscina plină cu spumă

12-anda-adam-in-cancun-piscina-cu-spuma-resort-adulti.jpg

Anda Adam și prietena ei au purtat costume de baie create de cântăreață

Cântăreața se relaxează pentru câteva zile împreună cu familia pe plaja de la Marea Caraibelor, în Cancun, Mexic. Anda Adam (38 de ani) a ales pentru divertisment și condițiile de top stațiunea Grand Oasis Sens, unde se află 12 hoteluri de lux la care o cameră dublă costă între 300 și 500 de euro pe noapte.

De asemenea, în numeroasele parcuri acvatice de acolo se organizează tot felul de evenimente. Vedeta a fost prezentă sâmbătă la o petrecere cu multă spumă în piscină. Amuzată de ipostaza inedită, Anda Adam s-a fotografiat pentru a le arăta fanilor cum se relaxează la peste 10.000 de kilometri de România. „Când pui tot gelul de duș în cadă, doar că ai o cadă mai mare”, a scris cântăreața pe pagina ei de socializare.

Ea a profitat de vacanță pentru a promova în fiecare zi câte un costum de baie din linia proprie, „Adam & Eve”. Anda Adam e căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu (32 de ani) și împreună au o fetiță, Evelin (3 ani). 

Loading...

Citește și

  • Mămicile din showbizul autohton care gravitează în jurul vârstei de 40 de ani nu se lasă așa de ușor timorate, chiar dacă mai ieri schimbau scutece și se chinuiau să dea jos kilogramele depuse în timpul sarcinii. Ajungând la silueta dorită și navigând pe rețelele de socializare încărcate de pozele sexy ale „tinerelelor”, acestea vor să demonstreze că nu sunt nici ele mai prejos. Iată cum s-au fotografiat Anda Adam, Andreea Bănică și Anna Lesko!

  • Anda Adam le-a făcut recent o surpriză admiratorilor ei, după ce a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din vacanța exotică pe care și-a programat-o alături de familie. Vedeta a pozat în costum de baie, iar comentariile apreciative venite din partea internauților s-au ținut lanț!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1