Anda Adam, copleşită de emoţii: "Este minunat să devii părinte"

anda_adam_nastere.jpg

Anda Adam a născut luni (30 noiembrie) o fetiţă
Foto: Arhiva personală

Anda Adam (35 de ani) a născut luni (30 noiembrie) o fetiţă, Evelin. Micuţa este primul copil al artistei, care este în culmea fericirii de când a devenit mamă. Anda a publicat un mesaj pe un cont de socializare în care recunoaşte că a fost copleşită de emoţii zilele astea.

Anda, care s-a extrenat joi (3 decembrie), a ţinut să mulţumească tuturor celor care i-au transmis urări de bine după ce a născut. Solista a dezvăluit că se simte minunat de când este mamă şi că doreşte tuturor să treacă prin experienţa de a deveni părinte. 

"Mă iertaţi că nu am apucat să vă mulţumesc până acum pentru toate urările voastre dar am fost copleşită de minunea apărută in viaţa noastră!
Sunteţi minunaţi şi vă mulţumim din suflet pentru toate mesajele şi gândurile pozitive şi frumoase! Este minunat să devii părinte şi vă doresc din suflet tuturor să trăiţi la momentul potrivit această experienţă unică de la Dumnezeu!", a scris Anda pe pagina sa de Facebook. 

A născut la o clinică de VIP-uri 

Anda Adam şi soţul ei, Sorin (29 de ani), au devenit părinţi chiar de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie. Anda a născut la o clinică privată din Bucureşti, unde au venit pe lume mulţi copii-VIP, şi unde un pachet de naştere costă până la 3.000 €. 

Anda a ţinut sarcina ascunsă timp de şase luni. Ea a făcut mare anunţ la finalul lui iulie şi a explicat că a aşteptat atât pentru că medicul personal i-a recomandat să nu spună. 

"Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că și pe părinții noștri i-am anunțat abia după nunta de luna trecută. Nu am deschis acest subiect față de nimeni altcineva, nu am dat declarații ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect față de cei care mă iubesc și mă susțin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă”, a declarat artista, în iulie, 

Loading...

Citește și

  • anda adam externare

    Anda Adam a născut luni, 30 noiembrie, o fetiță de nota 10, s-a lăudat pe Facebook și la televizor, la oră de maximă audiență, dar a vrut să se externeze neștiută de nimeni. Cântăreața a creat o diversiune la spitalul în care a născut, cu complicitatea angajaților clinicii, ca să scape de fotoreporterii care o așteptau la ieșire.

  • Anda Adam (35 de ani) a născut o fetiţă, prin cezariană, luni (30 noiembrie). Micuţa Evelin a venit pe lume la o clinică privată şi este perfect sănătoasă. Solista a fost însoţită la spital de soţul ei, Sorin Andrei Nicolaescu (29 de ani).

  • Anda Adam a născut, luni dimineaţă (30 noiembrie), o fetiţă perfect sănătoasă, prin cezariană. Proaspăta mămică nu a făcut publice primele imagini cu micuţa ei, dar a oferit detalii despre cum se simte, printr-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro Tv.

  • Anda Adam

    Anda Adam (35 de ani) se pregăteşte cu emoţie pentru venirea pe lume a primului ei copil. Deşi “barza” ar trebui să sosească spre sfârşitul săptămânii viitoare, artista încă nu s-a decis dacă va naşte natural sau prin cezariană. Certe sunt însă două lucruri: a renunţat la ideea de a naşte peste hotare şi va reveni pe scenă în noaptea dintre ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1