Anca Țurcașiu și Gabriel Cotabiță, prietenie de 30 de ani

p112-13-v-1.jpg

2018. Anca Ţurcaşiu şi Gabriel Cotabiţă s-au revăzut recent, la un eveniment

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Solista Anca Ţurcaşiu (48 de ani) a postat recent, pe contul ei de Facebook, două fotografii, din anii tinereţii, dar şi de acum, în care apare alături de Gabriel Cotabiţă (62 de ani). Artiştii nu sunt doar simpli colegi de scenă, ci şi prieteni de suflet, legătură care s-a născut în lungile lor turnee.

Anca ne-a vorbit cu drag despre relaţia frumoasă cu Gabriel Cotabiţă: “Sunt colegă cu Gabi de 30 de ani! Ţin minte că în perioada 1987-1990 a avut loc un turneu foarte frumos, se numea «Prima iubire şi ultima» şi acolo ne-am împrietenit. Turneele înseamnau 22 de zile din 30 din lună în care le petreceam împreună. Mai exact ne luam casa cu totul şi plecam prin ţară”, a declarat ea, pentru Click!

p212-13-v-2.jpg

1988. În această fotografie, cei doi solişti sunt apoape de nerecunoscut

 

De altfel, artista a avut mari emoţii, în urmă cu trei ani, mai exact pe 8 mai 2015, atunci când Gabriel Cotabiţă a suferit un infarct, la sala de sport. S-a interesat mereu de starea lui de sănătate, ba chiar s-a rugat ca el să revină din nou pe scenă.

Cei doi solişti de top, care au debutat în ”Epoca de Aur”, se mai intersectează şi acum pe la concerte, prilej de a depăna, în culise, amintiri din lungile lor turnee, când împărţeau mâncarea şi sticla cu apă.

p312-13-v-4.jpg

Horaţiu Mălăele şi Mihai Constantin au refăcut poza, după 39 de ani

 

Dar astfel de fotografii, de acum şi din anii tinereţii, au mai realizat şi alte vedete din show-biz-ul românesc, precum Horaţiu Mălăele (66 de ani) şi Mihai Constantin (54 de ani), care s-au pozat la Gala Premiilor Gopo în aceeaşi ipostază ca acum 39 de ani, când amândoi dădeau din coate ca să ajungă celebri. Colajul, postat pe Facebook, le-a adus sute de like-uri şi de mesaje.

Mihai Constantin a rămas la fel de simpatic ca pe vremea când îl interpreta pe Ionică, în pelicula de succes ”Liceenii” (1986). Cât îl priveşte pe Dan Negru, ”Regele Audienţelor”, şi lui îi place să se joace cu pozele din prezent şi din trecut, refăcând mai multe cadre, alături de Paula Seling, dar şi de buna lui prietenă, solista Mirabela Dauer, între aceste fotografii fiind o distanţă de mai bine de 20 de ani.

p412-13-v-3.jpg

Dan Negru, alături de Mirabela Dauer, după 20 de ani

 

Nu în cele din urmă, şi Sanda Ladoşi (48 de ani) s-a mândrit, pe conturile ei sociale, cu vechea prietenie dintre ea şi solistul piesei ”Hai, vino, iar, în gara noastră mică”, nimeni altul decât Gabriel Dorobanţu (65 de ani).

Cum muzica uşoară românească a revenit puternic în atenţia organizatorilor de spectacole, iată că artiştii din vechea gardă încep să se reîntâlnească pe scenă, în spectacole mari, la Sala Palatului.

p512-13-v-5.jpg

Sanda Ladoşi şi Gabriel Dorobanţu, neschimbaţi şi după două decenii

 

Fanii se înghesuie să cumpere bilete la recitalurile lor. Gabriel şi Sanda s-au fotografiat recent, la un eveniment, în aceeaşi ipostază în care s-au pozat şi în urmă cu peste 20 de ani: “Da, eu şi Sanda am rămas prieteni buni”, ne-a spus ieri solistul, aflat în străinătate.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Celebrul solist Gabriel Cotabiță (62 de ani), care în urmă cu trei ani a văzut moartea cu ochii, după ce a suferit un infarct la sala de sport, are acum agenda plină de concerte. Primul recital ”Cotabiță și prietenii” l-a susținut sâmbăta trecută, la Ovidiu, în județul Constanța.

  • anca turcasiu

    Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. În plus, frumusețea ei pare că nu are vârstă, așa că, la 48 de ani, reușește să arate mai bine decât multe femei cu 20 de ani mai tinere. Mai presus de toate, Anca este fericită și mărturisește cu mâna pe inimă că este o norocoasă.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul