Anca Sigartău face echipă cu Radu Gheorghe la "Teatru la Cinema"

anca_sigartau.jpg

Anca Sigartău

Sâmbătă 30 iulie, ora 20.00, la Cinema Muzeul Ţăranului din Muzeul Ţăranului Român, „Teatru la Cinema” pune în scenă într-o reprezentaţie unică spectacolul de comedie "Interpretul".

Scrisă de Tristan Bernard acum 100 de ani, "Interpretul" e o comedie bulevardieră, înnobilată de traducerea maestrului Radu Beligan și adaptată și înmuzicalizată de Radu Gheorghe şi care beneficiază de o carte de vizită demnă de invidiat.

interpretul_069.jpg

Afişul spectacolului "Interpretul"

Astfel, alături de Radu Gheorghe, "Interpretul" se va bucura de o distribuţie excelentă, remarcabilă fiind prezenţa în premieră a actriţei Anca Sigartău într-un spectacol produs de "Teatru la Cinema". De asemenea, spectatorii îi vor mai putea admira pe Georgeta Ciocârlan şi Răzvan Popa.

Achiziţia biletelor se poate face online, de pe www.teatrulacinema.ro  sau direct de la casa de bilete a cinematografului.

Preţul unui bilet întreg este 35 de lei și 20 de lei pentru pensionari, elevi și studenți.

Spectacolul "Interpretul" a ținut afișul timp de 5 stagiuni la Teatrul Foarte Mic, a participat la festivaluri și turnee în țară și peste hotare și a convins un public numeros și fidel că teatrul, improvizația, comedia în general, nu reprezintă doar divertisment, ci o adevarată terapie de sănătate prin râs!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1