Anca Serea şi copiii, goniţi de pe plajă de furtună

7-1-4col.jpg

Anca Serea s-a luptat cu vântul puternic, şi-a strâns lucrurile şi a părăsit plaja

Vacanţa la mare a devenit o loterie vara aceasta, iar pe lângă loţiune de plajă, pălării şi ochelari de soare, turiştii şi-au pus în bagaje şi umbrele sau pelerine de ploaie. Weekendul acesta, fotoreporterii Click! le-au surprins şi pe vedete în lupta cu vremea rea.

Vineri, 27 iulie, ora 13.30, staţiunea Mamaia.

7-2-2col.jpg

Alături de mezinul Moise şi de fratele lui, Noah

 

Plaja plină de turişti, muzică în boxe, frapiere pline, atmosferă de distracţie. Dintr-o dată, cerul se face mai gri ca cenuşa, vântul se înteţeşte, iar stropii de ploaie îi pun în mişcare pe turişti.

7-3-2col.jpg

Fratele i-a fost alături Ancăi şi a ajutat-o cu copiii

 

Printre aceştia s-a aflat şi superba Anca Serea (37 de ani), mămica eroină cu 5 copii acasă. Fosta vedetă de la Prima TV se afla pe Litoral împreună cu fratele ei, care a ajutat-o imediat să-şi strângă lucrurile şi să se refugieze la adăpost.

7-4-2col.jpg

David, fiul cel mare, şi-a luat şi mâncarea cu el

 

Bruneta s-a îmbrăcat de îndată, cu un halat vaporos, l-a pus pe mezinul Moise (2 ani) în cărucior şi a părăsit plaja. David (16 ani), cel mai mare dintre copii, nu părea foarte deranjat de norii negri şi mergea agale cu o caserolă de mâncare în mână. A doua zi, sâmbătă, aceeaşi oră, aceeaşi staţiune, aceeaşi poveste.

7-5-2col.jpg

Cătălin Cazacu, cam abătut

 

De data aceasta l-am găsit pe plajă pe Cătălin Cazacu, fostul concurent de la “Exatlon”, pe care de azi îl vom revedea la Kanal D, în rol de prezentator al emisiunii “Cash Taxi”. Sportivul părea destul de abătut din cauza vremii tomnatice, dar s-a mai înveselit când s-a întâlnit cu o gaşcă de amici. A reuşit să facă baie în mare, între două reprize de ploaie, etalându-şi colecţia de tatuaje de pe corp.

Sporturile nautice, la mare căutare în ciuda preţului piperat

7-2col.jpg

Închirierea echipamentului de wakeboard costă 150 de lei

 

Dacă vremea nu e atât de bună ca să staţi la plajă să prindeţi un bronz ca la carte, Click! vă spune cum să vă petreceţi activ timpul! Pentru cei dornici  de adrenalină, sporturile nautice sunt la mare căutare. Băieţii de bani gata din Bucureşti sunt obişnuiţi cu salturile cu wakeboardul pe care le practicau până acum şi la Snagov. Iată că acum pot face aşa ceva şi pe litoral, sub privirile admirative ale copiilor. Un salt memorabil costă 150 de lei, pe plaja din Mamaia. Dacă eşti începător, pe lângă închirierea echipamentului, poţi să mai primeşti şi un instructaj, dar preţul este de 200 de lei.

Ploile nu se opresc încă

 

Românii se întreabă când se opresc ploile. Foarte mulți și-au programat concediile la mare ori la munte, iar mulți alții sunt inundați. Meteorologii nu au vești bune: va mai ploua și în zilele următoare.
Este ”cod galben” de ploi până miercuri dimineață în nordul Moldovei, Transilvania și Oltenia, la munte și în zona înaltă din Banat. Însă, în funcție se evoluția fenomenelor, meteorologii ANM vor actualiza prognozele.
Iată și estimarea vremii până în 13 august, realizată de Centrul European de Prognoză.
În vestul țării, zilele acestea va fi cald, cu temperaturi în jur de 30 – 32 de grade. Însă vor fi condiții de ploi trecătoare în fiecare zi. Vor fi cantități mai importante în perioada 31 iulie – 4 august, apoi în 10 și 11 august.
În centrul țării va fi mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă: în jur de 28 - 30 de grade. Până în 13 august vor fi condiții de ploaie în fiecare zi, mai ales averse, dar mai importante între 31 iulie – 3 august.
Și în nord va fi mai cald decât în mod obișnuit la această dată: 28 -30 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în fiecare zi. Vor fi sub formă de aversă și se vor semnala la orele prânzului.
În Dobrogea, deci și la malul mării, va fi cald, cu maxime peste 30 de grade. O ușoară răcire se va produce din 8 august, când nu vor fi mai mult de 29 de grade. Totuși, gradul de instabilitate va fi ridicat până în 2 august, iar la orele prânzului se vor semnala averse.
În sud va fi cald, cu 30 -31 de grade la umbră. Până în 4 august, temporar va ploua și se vor cumula importante cantități de apă. Și săptămâna următoare vor fi condiții de precipitații.
La munte vor fi 18 -20 de grade și vor fi condiții de ploaie în fiecare zi.

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea adrian sina

    Planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. În urmă cu trei luni, Anca Serea (35 de ani) și Adi Sînă (39 de ani) anunțau că vor să își vândă vila de lux, din complexul rezidențial "Swan Lake Village", din Pantelimon. Însă, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură!

  • Adrian Sînă și membrii familiei lui au avut parte de momente de maximă tensiune în avion. Aceștia au plecat la Viena pentru concertul celebrei cântărețe Katy Perry, însă Anca nu știa ce o să o aștepte acolo. Adrian Sînă și Anca dețin un canal de Youtube unde publica filmări din interiorul familiei cu cele mai amuzante și interesante activități pe care le întreprind împreună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1