Cum își petrec zilele libere Anca Serea și Adi Sînă

anca_serea.jpg

anca serea, adi sînă, cuplu, familie, timp liber
Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de șase ani
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Familie ca a lor mai rar întâlnești. Adi Sînă și Anca Serea au cinci copii și le place la nebunie să petreacă cât mai mult timp cu ei. În weekend i-am găsit la un loc de joacă. Erau veseli nevoie mare și înconjurați de prieteni.

Anca Serea are 36 de ani și este o mamă eroină. A născut cinci copii, care de care mai frumos: pe David (15 ani), Sara (10 ani), Noah (5 ani), Ava (3 ani) și Moise (aproape 2 ani).

Sâmbătă, 16 decembrie, am întâlnit-o la Regatul lui Moș Crăciun, din Pipera, unde a petrecut toată ziua alături de soțul ei, Adi Sînă (40 de ani) și de trei dintre cei cinci copii.

Au lipsit David, fiul cel mare, dar și Moise, prichindelul familiei, lăsat acasă în grija bunicii.

În rest, toți se aflau la locul de joacă. Râdeau, cântau, iar mici s-au distrat de minune în poala lui Moș Crăciun, venit din Laponia.

familie_1.jpg

familie, anca serea, adi sînă, copii, loc de joacă
Familia Sînă a petrecut sâmbătă la regatul lui Moș Crăciun
Foto: Andreea Dancu
”Ne descurcăm bine cu ei”, ne-a spus Adi, întrebat cum face față cu atâția copii. ”Acum este o perioadă cu mai puține concerte, astfel că am timp să petrec alături de familie”, a continuat celebrul artist.

La plecare, în timp ce se pregăteau să se îmbrace, Anca și Sara cântau ”Moșule ce tânăr ești”, iar Noah și Ava încercau să tragă de timp, că vorba aia: ”nicăieri nu-i mai bine ca la jaocă”.

De mai bine de șase ani, frumoasa brunetă are o relație cu solistul Adi Sînă, oficializată în 2015. Deocamdată, Anca Serea nu mai are contract cu nici un post de televiziune, dar apare mai mereu la evenimente mondene și așteaptă să intre în grila celor de la Pro tv.

Până atunci, femeia este mamă cu normă întreagă și se descurcă tare bine.

 

  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1