Anca Pandrea a petrecut Paștele în spital: "Am varice pe esofag"

anca_pandrea1.jpg

anca pandrea
Anca Pandrea se confruntă cu numeroase probleme în această perioadă
Foto: captură video Teo Show

Actrița Anca Pandrea (70 de ani) se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Din această cauză nu a putut petrece Paștele acasă și nici nu a fost capabilă să meargă alături de prieteni la mormântul lui Iurie Darie, așa cum își dorea. Mai mult, este foarte supărată din cauză că bustul pe care vrea să-l facă în memoria soțului său nu a ieșit deloc cum trebuie.

A stat nu mai puțin de 10 zile în spital, după cum ea însăși a mărturisit în emisiunea "Teo Show" de joi, 12 mai. În Joia Mare i s-a întâmplat criza de sănătate, dar a avut noroc că a fost alături de o prietenă: "Nu am mai putut să respir, căci am insuficiență cardiacă și pulmonară. Nu am putut să mănânc nimic timp de cinci zile. Și s-a văzut că am ceva pe esofag. Am varice pe esofag, așa scrie pe externare. Dacă eram singură, cred că mă salva Iura dacă voia", a mărturisit actrița.

Mâhnită de cum a ieșit bustul lui Iurie Darie

bust_iurie_darie.jpg

bust iurie darie
Anca Pandrea este nemulțumită de bustul din bronz
Foto: Click!

 

Pentru a-i cinsti memoria celui care i-a fost soț și marea dragoste a vieții, Iurie Darie, Anca Pandrea a pus la bătaie toate resursele financiare de care dispunea doar pentru a-i face un bust din bronz. Cu toate acestea, socoteala ei nu s-a potrivit cu ceea ce a ieșit din mâna inginerului însărcinat să o ajute, Andrei Bălan. Conform analizelor de laborator, bustul nu este realizat în totalitate în bronz, ci a fost înlocuit cu alte materiale.

"Trimitem bustul la Miercurea Ciuc și dacă nu este bine, îl vor mai face din nou. Sunt băgată în datorii, dar fac orice ca să văd bustul cum trebuie. Cel care l-a lucrat a zis că îmi dă înapoi doar un sfert din cât am plătit. Până la urmă, cred că-l bat pe acest Bălan. Nu se poate cu atâta impertinență. Dacă îmi dă toți banii, renunț la proces și îl iert. Nu sunt rea, nu sunt ranchiunoasă, dar e vorba de Iura al meu", a mai spus plină de tristețe Anca Pandrea. 

Loading...

Citește și

 • anca pandrea bust darie

  Marți, 14 martie, la comemorarea zilei de naștere a lui Iurie Darie, Anca Pandrea programase dezverilrea bustului lui Iura, la Cimitirul „Sf. Vineri” din București. Toate planurile i-au fost date peste cap de scandalul dintre sculptorul Constantin Sinescu, autorul lucrării, și inginerul Andrei Bălan, cel care a turnat bustul în bronz,

 • Zi specială, marţi (16 februarie), la cimitirul Sf. Vineri din Capitală. Cu flori, tort de ciocolată albă şi şampanie, Anca Pandrea a venit să-şi sărbătorească ziua de naştere alături de bărbatul care a fost totul pentru ea. Actriţa, care a împlinit 70 de ani, a plâns la mormântul lui Iurie Darie şi i-a promis că se vor „întâlni” în curând.

 • Anca Pandrea (69 de ani) are grave probleme de sănătate, zilele trecute fiind internată la Urgenţă, în urma unei crize cardiace. În păienjenişul de necazuri, căci nu stă pe roze cu banii, iar singurătatea i-a devenit tovarăşă de viaţă, o veste bună i-a luminat brusc chipul. Bustul ei şi al lui Iura au ajuns în casa ei, unde cei doi s-au iubit cu patimă, vreme de 26 de ani.

 • anca pandrea

  Să vezi şi să nu crezi, Anca Pandrea a fost în tinereţe un adevărat fotomodel, cu trupul parcă sculptat, părul ca pana corbului şi ochii fermecători. Era de ajuns să întoarcă o şuviţă de păr peste umăr, iar bărbaţii roiau în jurul său. Şi-a dorit de mică să devină actriţă, însă cu greu a reuşit să-şi convingă părinţii.

 • Actrița Anca Pandrea (70 de ani) se confruntă din nou cu probleme de sănătate, astfel că joia trecută a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală. Starea de sănătate a actriței este delicată, din cauza unor probleme cardiace și la plămâni.

 • anca pandrea

  Actrița Anca Pandrea (70 de ani) vă invită, joi, la expoziția “Copilărie, tinerețe, maturitate” pentru a celebra ziua în care regretatul actor ar fi împlinit 87 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1