Anca Badiu trece prin momente grele, după moartea fratelui ei: «El dădea lumină vieții noastre»

anca_badiu_frate_mort_spania.jpg

anca badiu frate mort spania
Durere fără margini pentru fosta solistă a trupei Class
Foto: Arhiva personală

Fratele cântăreței Anca Badiu (36 de ani), Mircea, a fost găsit mort în Spania, unde se afla în vacanță, la data de 7 august. Artista trece prin cele mai grele momente din viața ei. Luni (17 august), ea și-a condus fratele pe ultimul drum.

Anca Badiu nu își poate reveni din șoc, după ce fratele ei, în vârstă de 43 de ani, a murit în condiții suspecte. Cântăreața a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei personală de Facebook, în memoria fratelui său. Mircea Badiu a murit la aceeași vârstă și în aceeași zi fatidică precum mama lui.

Așa cum ducem lipsa soarelui iarna, așa îi vom duce și lipsa lui. El, cu zâmbetul lui, dădea lumină vieții noastre. Îi va rămâne doar amintirea. Vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de mine în aceste momente grele. Știu că empatizați cu sentimental de pustietate și de gol în suflet, pe care îl simt eu acum. Sunt convinsă că și voi simțiți la fel! El va rămâne veșnic în amintirea nooastră, cu privirea lui caldă, veselă, cu optimismul și sufletul lui bun. Să te odihnești în pace Mircea, sufletul meu", a scris Anca Badiu. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1