Anca Badiu: «Alerg 14 km pe zi şi am scos carnea din meniu»

a18-19-vedete-anca-badiu.jpg

Anca Badiu, pe stadion, împreună cu antrenorul ei

De ani buni, Anca Badiu (37 de ani), fosta componentă a trupei Class, se luptă din răsputeri să scape de surplusul de kilograme, după ce acul cântarului a trecut de 80.

“Acum mă simt bine, am început să fac din nou sport, vreau să ajung la formele pe care le aveam, mai ales că după Sărbători mi-aș dori să revin pe scenă. În fiecare zi alerg câte 14 kilometri. Am slăbit deja vreo trei kilograme în zece zile. Am și o dietă specială, pe care mi-a dat-o antrenorul meu. Mănânc doar fructe, legume și salată, nimic mai mult. Am renunțat la carne și la lactate, mai ales că acum a venit și postul”, a declarat Anca Badiu pentru Click! Se pare că interpreta suferă foarte mult din cauza problemelor de greutate: “Toată lumea îmi spunea, într-un timp, de ce nu slăbesc, dar ei nu înțelegeau că luam antidepresive. Alea îmi dădeau doar o stare de liniște și nu aveam chef să fac nimic”, ne-a mai spus solista, care anul trecut și-a pierdut fratele, pe Mircea, care a decedat în Spania.

Loading...

Citește și

  • Anca Badiu (37 de ani), fosta solistă a trupei Class, nu o să o uite niciodată ziua de 6 august 2015, când o mătuşă a anunţat-o că fratele ei, Mircea (44 de ani), a fost găsit mort într-un parc din Benidorm (Spania). Doctorii susţin că bărbatul suferise un infarct.

  • anca badiu un an de la moartea fratelui mesaj

    Timpul nu a reuşit să-i vindece rana adâncă din suflet provocată de moartea în condiţii suspecte a fratelui ei. Anca Badiu este ]ncă afectată de dispariţia lui Mirco pe care îl iubea enorm şi cu care vorbise chiar înainte să se producă nenorocirea. Cântăreaţa a publicat un mesaj sfăşietor pe pagina ei de Facebook la un an de la tragedia care i-a măcinat sufletul.

  • Fosta solistă din trupa Class a avut numai necazuri în ultima vreme, care au culminat cu decesul fratelui ei, Mircea, astfel că medicii i-au recomandat Ancăi Badiu (37 de ani) un tratament cu antidepresive.

  • anca badiu frate mort spania

    Anca Badiu încă nu și-a revenit după moartea fratelui ei. Mircea și-a pierdut viața în Spania, în condiții suspecte. Artista a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate că autoritățile spaniole nu cooperează cu familia ei și că multe detalii ale anchetei sunt „ascunse” de rudele lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1