Anamaria Prodan revine la «Gospodar fără pereche», la Pro Tv

anamaria_prodan_gospodar.jpg

anamaria prodan gospodar fara pereche
Anamaria Prodan este la al treilea sezon "Gospodar fără pereche"
Foto: arhivă personală

Emisiunea "Gospodar fără pereche", a cărei gazdă este Anamaria Prodan, revine în două săptămâni la Pro Tv. Toată vara, echipa de producţie a căutat noi gospodari cărora să le găsească perechea. Peţitoarea Anamaria revine pe micile ecrane din 12 septembrie când va fi difuzat primul episod din noul sezon al reality-showului.

Pețitoarea Anamaria Prodan Reghecampf a fost în această vară ocupată să găsească o recoltă de gospodari căreia să nu-i poată rezista nicio tânără dornică să-și întemeieze o familie. Și, bineînțeles, i-a ieșit și de data asta! 

“După doi ani de «Gospodar fără pereche» încheiați cu două nunți, vă dați seama că am planuri mari și pentru gospodarii din noul sezon!”, a subliniat prezentatoarea.

Care este regulamentul emisiunii-concurs "Gospodar fără pereche"

Misiunea Anamariei nu a fost ușoară și a trebuit să fie atentă la absolut toate detaliile, să-i “descoasă” pe toți și să-și dea seama dacă intenția lor este reală și dacă merită să intre în competiție pentru câștigarea inimilor fetelor.

"La fel ca în fiecare an, caut recolta perfectă de bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali, care să convingă doamnele și domnișoarele că sunt perfecți pentru ele. Și, la fel ca în fiecare an, am adunat bărbați numai unul și-unul! O să-i cunoașteți pe 12 septembrie, la PRO TV. Fetelor, vă spun că anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei! Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, gazda emisiunii.

anamaria_prodan_reghecampf_1.jpg

anamaria prodan gospodar fara pereche
Anamaria Prodan revine la ProTv în această toamnă
foto: Pro Tv

Imediat după difuzarea ediției de prezentare a gospodarilor urmează perioada de înscrieri pentru doamnele și domnișoarele interesate de gospodarii aleși de Anamaria Prodan Reghecampf.

Structura show-ului „Gospodar fără pereche” presupune difuzarea unui prim episod în care sunt prezentați fermierii participanți și cum îşi doresc aceştia să arate jumătatea ideală. Urmează, pentru producători, etapa alegerii posibilelor partenere de viață pentru fermierii din concurs. Abia după aceea show-ul prezintă micile drame dintre ”gospodari” și ”perechile” lor.

 

 

Citeşte şi:

 

De ce vom vedea doar un episod din emisiunea prezentată de Anamaria Prodan

Prodanca a renunţat la rochiile de prinţesă şi a învăţat să cosească

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1