Anamaria Prodan, despre teroarea Covid: "Am avut o formă mai severă, au fost momente cumplite"

anamaria-prodan.jpg

Anamaria Prodan a trăit clipe de coșmar
foto: Click!

Anamaria Prodan se simte ceva mai bine după câteva zile grele în lupta cu noul coronavirus. Sexy-impresara a decis să povestească experiența trăită și trage un semnal de alarmă: "Cine nu crede în acest virus nu ştie despre ce vorbeşte".

Anamaria Prodan nu a avut nevoie de internare la Terapie Intensivă, precum Dănuţ Lupu şi Ioan Niculae, însă nu i-a fost deloc ușor acasă. Mai mult, duminică, 29 noiembrie, ea a chemat Salvarea la Snagov, căci s-a simțit foarte rău.
Acum, când a mai depăşit perioada critică, impresarul a povestit experienţa ei groaznică din cauza COVID-19, scrie Adevarul.ro, care citează declarațiile Anamariei pentru România TV.

Anamaria Prodan: "Am făcut perfuzii cu vitamine acasă"

"Am trecut şi hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tuşesc, dar am depăşit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simţit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă faţă de alţi prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt şi vocea, am scăpat. Cine nu crede în acest virus nu ştie despre ce vorbeşte. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus", a spus Anamaria Prodan la România TV.

Citește integral pe www.adevarul.ro

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1