Anamaria Prodan, despre cancerul mamar: ''Doar soţul meu a ştiut''

anamaria-prodan.jpg

Anamaria Prodan sot Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan, alături de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf
foto: arhiva personală

Anamaria Prodan a vorbit marţi seară (19 ianuarie) în cadrul emisiunii ''Teo Show'', despre cea mai grea încercare din viaţa ei. Impresara s-a îngrijorat când a aflat că a fost suspectă de cancer mamar după ce a dezvoltat mai mulţi noduli la sâni.

Anamaria Prodan a descoperit că ar putea avea cancer la sâni când era în Bulgaria. Aceasta s-a grăbit să ajungă la o clinică de specialitate pentru analize. De asemenea, Anamaria a dezvăluit că doar soţul ei, Laurențiu Reghecampf, a fost cel care a ştiut de la bun început şi a susţinut-o. Ea a mai adăugat că analizele sunt bune şi nu e cazul de cancer la sân.

"Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control", a spus Anamaria Prodan la Kanal D.

''Analizele sunt ok. Acum sunt liniştită. Când treci printr-o astfel de situaţie te gândeşti că nu ai apucat să faci mare lucru cu viaţa ta, că 43 de ani s-au dus parcă prea repede'', a mai spus Prodanca.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1