Anamaria Prodan a dat «gospodarii» de la PRO TV pe aventura de la Antena Stars

12_prodanca6.jpg

Impresara şi Reghe au fost în safari

Celebra impresară de fotbal Anamaria Prodan (46 de ani) și soțul ei, Laurenţiu Reghecampf (43 de ani), au bătut palma cu Antena Stars pentru reality-show-ul “Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai”, difuzat sâmbăta, de la orele 20.45.

 Cei doi şi-au deschis porţile somptuoasei lor case din Abu Dhabi, dar s-au bucurat și de o aventură de zile mari, în deşert. “Vreţi safari? Program!”, le-a transmis Anamaria, care a dat trezirea încă de la orele 5.30. Vizibil emoţionată, pentru că nu a mai fost într-un safari, impresara a fost precaută pe durata călătoriei. „Asta e prima şi ultima dată, Mădă! Asta e norocul tău, că ne-am filmat!”, i-a spus ea reporterului special Mădălina Bălan. Pentru acest show, ea a renunțat la emisiunea „Gospodari fără pereche” de la Pro TV.  

Loading...

Citește și

  • Cu ocazia aniversării zilei sale de naștere, Anamaria Prodan a organizat o petrecere pe cinste, unde familia și toți prietenii apropiați i-au fost alături în seara specială. Șampanie, un tort spectaculos, muzică și multă distracție au fost elementele care au făcut ca evenimentul să fie unul grandios. Iată cum a arătat sărbătorita!

  • Anamaria Prodan (45 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, de la PRO TV, e tare mândră de cei trei copii ai ei, Sarah (18 ani), jucătoare de baschet în America, Rebecca (19 ani), devenită fotomodel de talie internațională, și Laurențiu Jr (10 ani), un fotbalist foarte talentat.