Anamaria Ferentz, accident grav în America: «Sunt încă în stare de șoc»

ferentferentz.jpg

Anamaria Ferentz a văzut moartea cu ochii, în SUA. Ea se consideră norocoasă

Solista Anamaria Ferentz (44 ani) este fericită că a scăpat teafără dintr-un accident de maşină survenit în America, unde locuieşte de zece ani.

“O zi frumoasă să fii în viaţă! Un accident de maşină m-a speriat teribil şi m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracţiune de secundă. Sunt încă în stare de şoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Maşina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus ştie că încă am treabă aici şi că iubesc viaţa foarte mult. Mulţumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alţi îngeri, nu ştiu. Ştiu doar că sunt foarte recunoscătoare şi binecuvântată. Aceeaşi lecţie în fiecare zi: fii fericit şi conştient de ceea ce ai. Mâine nu mai poţi avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria Ferentz, pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • S-a mutat de peste 10 ani în SUA, unde toate îi merg strună, mai puțin viața sentimentală. Anamaria Ferentz (43 de ani) s-a despărțit luna trecută de Cristopher Flores (32 de ani), american de origine română, angajat al Armatei Americane în cadrul Serviciilor Medicale, iar acum își caută liniștea în Grecia.

  • „Vorba dulce mult aduce”, spune un proverb din popor, însă unii nu cunosc semnficaţia lui. Iată că Lucian Becali şi Marcel Toader au aflat pe propriul buzunar cât costă jignirile făcute în public la adresa unor dive pe care le-au hărţuit cândva. Adelina Pestriţu şi Anamaria Ferentz au fost numite „prostituate”, iar legea a fost de partea lor şi autorii acuzaţiilor au fost obligaţi să le despăgubească moral cu sume importante.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1