Amna se luptă cu Covid de 9 zile: "Am avut toate simptomele. Îmi fac anticoagulante singură, în burtă”

amna.png

Amna a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu despre calvarul prin care trece
foto: Prima TV
Citeste tot despre: 

Cântăreața Amna a anunțat recent pe rețelele de socializare că este infectată cu Covid-19. Solista se confuntă cu o formă medie de Covid, iar în primele zile a fost internată la spital, pentru a i se face analizelele.

Acum, Amna este acasă și se tratează la domiciliu după prescripțiile medicilor. „Astăzi mă tot desaturez, am 95-96-97 la sută. Oscilează saturația. Sunt în a noua zi și mi-e frică, pentru că mi s-a spus că acum e cel mai periculos”, a povestit solista, în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV. Solista a avut încă de la începutul bolii toate simptomele, tocmai de aceea s-a speriat și a mers la spital imediat ce testele rapide au ieșit pozitive.

„Nu mai am gust miros de cinci zile”

„Aveam niște filmări și eram foarte moleșită, nu puteam sa stau în picoare. Mi-am luat temperatura, aveam 38, am făcut teste rapide, vreo 4-5, acasă. Toate erau pozitive. Am fost la spital și testul a iesit pozitiv și acolo. Am avut un atac de panică inițial. Am avut toate stările: frison, durere de cap, dureri musculare, febră 4-5 zile, nu mai am gust miros de cinci zile. Este vorba de un virus agresiv. În fiecare zi aveam altă stare. Am început cu dureri de cap și ochi. Apoi frison, febră, tuse. Senzația că nu-mi ajunge aerul, deși saturația era în regulă. Psihic, faci atacuri de panică. Apoi transpirații noptea. Mânânc ca să mănânc. Azi mi-a scăzut oxigenul un pic. Am fost la spital, am făcut analize la plămâni. Dacă mă simt rău vine salvarea și mă ia. În momentul de față iau numai vitamine, recomand tuturor să meargă după sfatul medicului. Iau paracetamol și anticoagulant făcut în burtă. Mi-am făcut-o singură!”, a mai declarat solista.

Vedeta este singura infectată din familia ei și asta pentru că părinții ei locuiesc separat, iar băiatul Amnei a stat cu ei. „Eu cu părinții mei suntem vecini, locuim unii lângă alții, poartă lângă poartă. Am avut noroc că băiețelul meu era la ei. Ai mei au apucat să se vaccineze, eu nu, pentru că nu eram pe listă încă”, a mai spus solista.

Citește și:

Amna, la spital, infectată cu Covid

SURVIVOR 2021. Amna se operează de urgență. "Aveam aceste chisturi dinainte de concurs"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1