AMI și-a făcut de cap la Veneția! Vedeta s-a plimbat mascată pe străzi

ami_venetia.jpeg

ami muzica venetia distractie
AMI a admirat Venetia, mascata ca de carnaval
Foto: Arhivă personală

Atunci când este departe de studio, acolo unde pregătește noi hituri, AMI își face de cap prin tot felul de vacanțe care mai de care mai relaxante. Iar zilele trecute, artista a mers în Veneția, loc în care a admirat atracțiile orașului italian încărcat de istorie.

„Veneția este asemenea unui oraș pictat. Îl admiram întotdeauna în poze, dar nu se compară cu momentul în care îl vezi cu ochii tăi. Am rămas impresionată de tot ce am văzut acolo. De la celebrele poduri, gondolierii, străduțele mici, clădirile care își spuneau povestea și până la Piața San Marco, cea care m-a vrăjit. Am dat toate maștile jos și m-am bucurat de priveliște”, a declarat artista despre călătoria sa în Italia.

ami_venetia1.jpeg

ami muzica venetia distractie
AMI s-a plimbat mascata pe strazile inguste ale Venetiei
Foto: Arhivă personală

AMI a devenit cunoscută publicului din România în urma single-urilor precum “Trumpet Lights”, care a fost una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile românești, “Te-aștept diseară”, “Playa en Costa Rica” sau colaborarea de succes cu Grasu XXL, “Deja Vu”.

ami_venetia3.jpeg

ami muzica venetia distractie
AMI s-a plimbat mascata pe strazile inguste ale Venetiei
Foto: Arhivă personală

Cu un fan base puternic și cu milioane de vizualizări pe YouTube, artista a lansat și piese în limba spaniolă și în română. Cel mai recent single lansat de AMI se numește “Mă omoară”, o piesă sensibilă și plină de romantism, iar videoclipul o surprinde pe artista interpretând o coregrafie superbă.

loading...
Loading...

Citește și

  • Esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Este şi cazul solistei Ami (27 de ani), pe numele ei adevărat Andreea Ioana Moldovan, care la doar 1,54 metri înălţime a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate şi talentate artiste din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

  • Este cea mai mică artistă din showbiz. La cei 28 de ani ai ei, are 1,54 metri înălţime şi doar 42 de kilograme. Arată ca un copil, prin urmare, mulţi o tratează ca atare.

  • Toată lumea o ştie pe Ami, cântăreaţa cu zulufi care a devenit celebră cu piesele latino “Otra Vez” şi “Camina”. Ne-a plăcut de ea şi la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), dar şi dincolo de micul ecran, pentru că este volubilă, simpatică şi fără fiţe. Miniona solistă ne-a povestit cum e viaţa ei, la 1,53 metri înălţime: cu bune, cu rele, cu chestiuni haioase.

  • Cum este să cântăreşti 42 kg şi, cu toate acestea, să nu înfuleci orice, oricât, după pofta inimii? E ceva normal, dacă ai doar 1,53 m. Andreea Ioana Moldovan, pe numele ei de scenă Ami (26 de ani), este cea mai scundă artistă din România, cu o siluetă de invidiat şi un regim alimentar normal, bazat pe mâncăruri sănătoase, făcute de ea, în casă.