Ami a încercat o schimbare de look, dar fanii au văzut sânul gol!

ami_san.jpg

ami san gol
Ami cu breton şi cu sânul la vedere!
Foto: arhivă personală

Concurentă la "Ferma Vedetelor" (Pro Tv) în sezonul trecut, Ami s-a reinventat. Cântăreaţa nu a renuntat la părul creţ care îi este deja amprentă în ceea ce priveşte imaginea sa, dar a dorit să ofere tunsorii sale o amprentă exotică. Schimbarea a venit după lansarea noul ei videoclip. Fanii nu au văzut neapărat noua coafură, ci sânul solistei, acoperit parţial de flori.

Ami (28 de ani) se luptă mult cu părul rebel, care nu prea o ascultă. Deşi a încercat diferite tratamente şi coafuri, cântăreaţa nu reuşeşte să-şi "cuminţească" look-ul.
După lansarea noului său videoclip „Niste dragoste”, Ami a decis să facă o  mică schimbare. 

ami san golZoom
Cântăreaţa are un look exotic
Foto: arhivă personală

"M-am tuns de curând şi sunt foarte fericită. Am tot încercat să fac o schimbare de look însă la părul creţ se vede foarte greu. Aşa că am decis să-mi fac breton. Când eram mică părul creţ mi se părea un chin. Dar cu timpul mi-am dat seama că este ceva special şi că trebuie să ai multă răbdare pentru a avea grijă de el”, a povestit Ami. 

Artista a mărturisit ca de-a lungul timpului a încercat să-şi îndrepte părul şi a apelat la diferite coafuri pentru a-şi găsi un look cu care să se simtă confortabil. Aşa a făcut şi acum, dar a reuşit să atragă atenţia cu pozele incendiare în care s-a expus nud.

ami ferma vedetelor cipruZoom
Ami a fost concurentă în sezonul trecut de la Ferma Vedetelor
Foto: arhivă personală

Ami a devenit cunoscută publicului după ce a făcurt furori cu piesele “Trumpet Lights”, “Te-astept diseara”, “Playa en Costa Rica” sau colaborarea de succes cu Grasu XXL, “Deja Vu”. Participarea din sezonul trecut de la "Ferma Vedetelor", ediţie filmată în Cipru i-a sporit notorietatea şi i-a adus milioane de fani.  

loading...
Loading...

Citește și

  • Esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Este şi cazul solistei Ami (27 de ani), pe numele ei adevărat Andreea Ioana Moldovan, care la doar 1,54 metri înălţime a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate şi talentate artiste din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

  • Este cea mai mică artistă din showbiz. La cei 28 de ani ai ei, are 1,54 metri înălţime şi doar 42 de kilograme. Arată ca un copil, prin urmare, mulţi o tratează ca atare.

  • Toată lumea o ştie pe Ami, cântăreaţa cu zulufi care a devenit celebră cu piesele latino “Otra Vez” şi “Camina”. Ne-a plăcut de ea şi la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), dar şi dincolo de micul ecran, pentru că este volubilă, simpatică şi fără fiţe. Miniona solistă ne-a povestit cum e viaţa ei, la 1,53 metri înălţime: cu bune, cu rele, cu chestiuni haioase.

  • Cum este să cântăreşti 42 kg şi, cu toate acestea, să nu înfuleci orice, oricât, după pofta inimii? E ceva normal, dacă ai doar 1,53 m. Andreea Ioana Moldovan, pe numele ei de scenă Ami (26 de ani), este cea mai scundă artistă din România, cu o siluetă de invidiat şi un regim alimentar normal, bazat pe mâncăruri sănătoase, făcute de ea, în casă.