Amalia Năstase e gravidă a treia oară, la 39 de ani

col-amalia-nasta.jpg

Amalia a anunţat, într-un mod amuzant, că e însărcinată, postând o fotografie cu tâlc, pe contul ei de Facebook

Amalia Năstase, fosta nevastă a lui Ilie Năstase, nu s-a speriat câtuşi de puţin de vârsta oarecum înaintată şi se pregăteşte să devină din nou mamă. Ea mai are două fiice, pe Alessia şi pe Emma.

Amalia  (39 de ani) se poate considera o femeie cu adevărat împlinită! De mai bine de patru ani, vedeta trăieşte o frumoasă poveste de  dragoste cu partenerul său de afaceri Răzvan Vasilescu, iar rodul iubirii lor nu a întârziat să apară.
Astfel, ea este însărcinată în al doilea trimestru, iar în toamnă, cei doi vor deveni părinţi de băieţel. Este o bucurie enormă pentru şatenă, întrucât din căsătoria cu Ilie Năstase ea mai are două fetiţe, pe Alessia (8 ani) şi pe Emma (6 ani). Deşi peste un an va schimba prefixul, afacerista nu a exclus niciodată ideea de a rămâne din nou însărcinată, mai ales că alături de partenerul ei se simte fericită. Amalia nu exclude o posibilă căsătorie cu Răzvan, chiar dacă a mai îmbrăcat rochia de mireasă. Dar, nu vrea ceva pompos: “Bineînţeles că nu exclud să mă recăsătoresc. Vreau ca rochia mea să fie simplă”, ne spunea, cu ceva timp în urmă, Amalia.

Loading...

Citește și